Τα Νέα της Megasoft

Προγραμματισμός

Παραγγελία θέλουν, αλλά τώρα...δεν τη θέλουν! Για τους πελάτες σας που θέλουν να παραγγείλουν τώρα, αλλά να παραλάβουν μία συγκεκριμένη ώρα αργότερα η εφαρμογή σας προσφέρει λύση προγραμματισμού παραγγελιών.

Πολλές φορές οι πελάτες σας παραγγέλνουν τώρα αλλά θέλουν η παραγγελία τους να παραδοθεί κάποια συγκεκριμένη ώρα. Στην οθόνη της Τιμολόγησης για να καλυφθεί η ανάγκη αυτή υπάρχει η επιλογή Ορισμός ημ/νίας παράδοσης από την οποία ορίζετε την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμεί ο πελάτης σας να παραλάβει.

order01

 

Στη συνέχεια και εφόσον έχετε ορίσει ώρα ή ημερομηνία παράδοσης διαφορετική από την τρέχουσα του συστήματος, έχετε τη δυνατότητα επιλογής εκτύπωσης ή όχι της παραγγελίας.

order2

 

Τις παραγγελίες αυτές μπορείτε να τις δείτε, εκτός από τη λίστα των εισερχομένων κλήσεων και από τη διαχείριση Κλείσιμο Παραγγελίας και να τις ταξινομήσετε βάσει ημερομηνίας παράδοσης.

 

order03

 

Η εφαρμογή, για να προσφέρει ακόμα περισσότερη ασφάλεια στην έγκαιρη προετοιμασία της παραγγελίας και κατ’ επέκταση στην on time παράδοσή της στον πελάτη, εμφανίζει ένδειξη (!) στις παραγγελίες που έχουν καθυστερήσει βάσει του ορίου αναμονής που έχει τεθεί.

order4

 

Αν η παραγγελία δεν είναι μεταχρονολογημένη, ο χρόνος προειδοποίησης καθυστέρησης υπολογίζεται μετά από την ημερομηνία και ώρα έκδοσης.

Για παράδειγμα, αν έχει οριστεί χρόνος καθυστέρησης 10’ (Ο χρόνος καθυστέρησης ορίζεται από το POS Manager, Ρυθμίσεις, Εστίασης) και η παραγγελία εκδόθηκε στις 21:00, τότε στις 21:10 η παραγγελία θα εμφανίζεται σαν καθυστερημένη.

Αν η παραγγελία είναι μεταχρονολογημένη, δηλαδή η ημερομηνία/ώρα έκδοσης δεν είναι ίδια με την ημερομηνία/ώρα παράδοσης, ο χρόνος αναμονής που έχει οριστεί λειτουργεί ως χρόνος προειδοποίησης και όχι καθυστέρησης. Έτσι, ο υπεύθυνος θα ειδοποιηθεί για μια παραγγελία στο χρόνο που έχει ορίσει πριν από την ημερομηνία και ώρα παράδοσης.  

Για παράδειγμα, για παραγγελία που εκδόθηκε στις 17:00 και πρέπει να παραδοθεί στις 21:00, αν έχει οριστεί χρόνος αναμονής 10’ τότε στις 20:50 θα ειδοποιηθεί ο υπεύθυνος για την  εκτέλεσή της.

Επίσης, ο υπεύθυνος μπορεί, πλέον, μέσα από το POS κάθε στιγμή να ορίσει το όριο αναμονής ανάλογα με τον φόρτο εργασίας ή τον όγκο των παραγγελιών!

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι