Δυνατότητες POS εφαρμογών

Πολυγλωσσικό περιβάλλoν

Κατάσταση τραπεζιών

Προγραμματισμός

Ταχύτητα

Promotions

Κάρτες αλλαγής

Πωλήσεις ανά ημέρα/ώρα

Χειριστικές ευκολίες

Στατιστικά πελατών

Ενημέρωση τιμών

Customer Loyalty

Ευκολία

Εξωτερικά εργαλεία

Προωθητικές ενέργειες

Οι παραγγελίες στο Google maps

Τμηματική είσπραξη

Σας επισκέπτονται μεγάλες παρέες που συνήθως θέλουν να πληρώσουν ο καθένας τα δικά του; Κάντε τμηματική είσπραξη με απίστευτη ευκολία!

Kitchen Display System

Αυξήστε ακόμα περισσότερο την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών σας, απαλλαγείτε από τα χαρτάκια που κατακλύζουν την κουζίνα σας με την οθόνη κουζίνας!

Ελάχιστη παραγγελία

Πουλάτε take away και delivery και είναι πολύ σημαντικό το να έχετε ελάχιστη παραγγελία για τις διανομές

Ωρομέτρηση

Διαθέτετε χώρο εστίασης και η σωστή οργάνωση και η καταγραφή της παρουσίας του προσωπικού σας είναι απαραίτητες; Με τη Διαχείριση Ωρομέτρησης Προσωπικού το πετυχαίνετε!! 

Ευελιξία

Απενεργοποίηση επιλεγμένων τροποποιητών για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στην καταχώρηση παραγγελιών στην εφαρμογή όταν τα είδη διαθέτουν τροποποιητές! 

Καλύτεροι πελάτες

Θέλετε να ξέρετε ποιοι είναι οι καλύτεροι πελάτες σας σε τζίρο; Η εφαρμογή σας δίνει αυτή τη σημαντική πληροφορία εύκολα και απλά με την επιλογή της εκτύπωσης Καλύτεροι πελάτες σε τζίρο

Νέοι πελάτες

Πραγματοποιήσατε προωθητική ενέργεια και θέλετε να δείτε αν ήταν επιτυχημένη; Κάνατε αλλαγές στο μενού και αναρωτιέστε αν άρεσε στους πελάτες σας και αν το επικοινώνησαν σε φίλους και γνωστούς; Ανακαινίσατε το κατάστημα και θέλετε να διαπιστώσετε αν ...

Διαχείριση tips σερβιτόρων

Έχετε ένα πολύ καλό εστιατόριο – bar – cafe με εξαιρετικό service με αποτέλεσμα οι πελάτες σας να αφήνουν συχνά tips στους σερβιτόρους; Τώρα, μπορείτε να καταχωρείτε τα TIPS που επιθυμούν να δώσουν οι πελάτες σας κατά την πληρωμή του λογαριασμού τους.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι