Τονώστε τις πωλήσεις με έξυπνες προωθητικές ενέργειες!

Δημιουργήστε πακέτα προσφορών και προσφέρετε ακαταμάχητους συνδυασμούς προϊόντων για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των πελατών σας και να κερδίσετε την αφοσίωσή τους!

Μέσα από τις POS εφαρμογές έχετε τη δυνατότητα να διαχειριστείτε εύκολα και απλά τα πακέτα  και τις προσφορές σας.

Στην αποθήκη μπορείτε να δημιουργήσετε είδη (combo), τα οποία θα απαρτίζονται από προϊόντα που τα διακινείτε ξεχωριστά, αλλά ένας συνδυασμός τους θα αποτελούν μέρος μιας προσφοράς.

Μπορείτε να ορίσετε τις ποσότητες κάθε προϊόντος που απαρτίζει το combo (για παράδειγμα μπορείτε να ορίσετε ότι το combo αποτελείται από 2 μερίδες πατάτες) και αν πρόκειται για προϊόντα που η τιμή τους εξαρτάται είτε από τις πρώτες ύλες, είτε από το μέγεθος, όπως για παράδειγμα η πίτσα, τότε μπορείτε να ορίσετε και τα επίπεδα μεγέθους.

Στην έκδοση του παραστατικού, εμφανίζονται αναλυτικά τα είδη που απαρτίζουν το combo, με τις ανάλογες ποσότητες και με μηδενικές τιμές, αφού υπάρχει η συνολική τιμή στο είδος που αφορά το combo.

Τα υποείδη του combo εκτυπώνονται στους ανάλογους εκτυπωτές κουζίνας, στα αντίστοιχα πόστα. Στους εκτυπωτές κουζίνας δίπλα στα υποείδη της προσφοράς εκτυπώνεται η λέξη ‘combo’, έτσι ώστε να γνωρίζει  ο παρασκευαστής πως αυτό το είδος αφορά μέρος προσφοράς. Εξυπηρετεί περιπτώσεις που τα είδη της προσφοράς μπορεί να προσφέρονται είτε σε διαφορετικό μέγεθος, είτε ποσότητα, είτε συσκευασία απ’ ότι όταν πωλούνται εκτός προσφοράς.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ένα υποείδος της προσφοράς. Για παράδειγμα, αν στο combo συμμετέχει και αναψυκτικό το οποίο αφήνεται στην προτίμηση του πελάτη σας, μπορείτε να επιλέξετε το αναψυκτικό την ώρα που εκδίδετε την απόδειξη.

Παράλληλα το πλούσιο reporting που διαθέτει η εφαρμογή θα σας δείξει αν η προωθητική ενέργεια είναι επιτυχημένη ή όχι και ανάλογα θα σχεδιάσετε τις επόμενες

 

COMBO

 

Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι