Τα Νέα της Megasoft

Χειριστικές ευκολίες

H POS εφαρμογή σας, σας προσφέρει αρκετές δυνατότητες παραμετροποίησης για να την προσαρμόσετε στις δικές σας προτιμήσεις και στον τρόπο που θέλετε να δουλεύετε. Μέσα από το newsletter κάθε μήνα θα σας παρουσιάζουμε προτάσεις παραμετροποίησης που ενδεχομένως να σας ταιριάζουν και να σας ενδιαφέρουν.  

1.Επιλέγοντας Σχεδίαση στο POS μπορείτε να επιλέξετε στην οθόνη της Τιμολόγησης να εμφανιστεί το κουμπί Λοιπές εργασίες το οποίο μπορείτε να το επιλέξετε για να σας εμφανίσει οθόνη με όλες τις εργασίες που δεν έχετε σχεδιάσει στο κεντρικό μενού. Η δυνατότητα εξυπηρετεί τη σχεδίαση απλούστερων μενού τιμολόγησης, δεδομένου ότι μπορείτε να μη συμπεριλαμβάνετε κουμπιά που αντιστοιχούν σε εργασίες που δεν εκτελείτε συχνά.

loipes ergasies

2. Με το κουμπί Αλλαγή τιμοκαταλόγου στην τιμολόγηση, έχετε τη δυνατότητα πατώντας το να βλέπετε όλους τους διαθέσιμους τιμοκαταλόγους και αφού επιλέξετε κάποιον, να ενημερώνονται όλα τα είδη του παραστατικού με τις τιμές του νέου τιμοκαταλόγου, π.χ. αλλαγή από τιμοκατάλογο dine in σε τιμοκατάλογο take away. H αλλαγή των τιμών αφορά μόνο το συγκεκριμένο παραστατικό και δεν επηρεάζει τις τιμές των ειδών εν γένει.

allagh timokatalogou

 

Αν, όμως, θέλετε να αλλάξετε τελείως έναν τιμοκατάλογο και να ενημερώσετε τις τιμές του από έναν άλλον τιμοκατάλογο, μπορείτε να το κάνετε από το POS Manager. Πιο συγκεκριμένα, στα Δεδομένα της Διαχείρισης Αποθήκης, θα βρείτε το κουμπί Ενημέρωση Τιμοκαταλόγου το οποίο, αφού το επιλέξετε, σας εμφανίζεται αντίστοιχη οθόνη όπου επιλέγετε τον τιμοκατάλογο που θέλετε να ενημερώσετε, καθώς και εκείνον που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την ενημέρωση των τιμών. 

enhmerwsh timokatalogwn

 

 1. Στην οθόνη της τιμολόγησης μπορείτε να ρυθμίσετε αν επιλέξετε το ίδιο είδος παραπάνω από μία φορά και να καταχωρηθεί είτε σε ξεχωριστές γραμμές, αντίστοιχες με τις φορές που θα το επιλέξετε, είτε σε μία εγγραφή με την αντίστοιχη ποσότητα. Η ρύθμιση αυτή γίνεται από  τις ρυθμίσεις πωλήσεων του POS Manager, τσεκάροντας το check box Ομαδοποίηση Ειδών.

omadopoihsh eidwn

 Δείτε κι άλλες δυνατότητες των POS εφαρμογών

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι