Ο πιο σύγχρονος & αξιόπιστος τρόπος ελέγχου παρουσίας του προσωπικού σας!

Για τη σωστή οργάνωση και καταγραφή της παρουσίας του προσωπικού σε κάθε χώρο Εστίασης ή επιχείρηση Λιανικής, η Megasoft δημιούργησε και προσφέρει ένα εξαιρετικό εργαλείο παρακολούθησης, πανεύκολο στη χρήση και με την πληροφορία κάθε στιγμή διαθέσιμη στον σύγχρονο επιχειρηματία!

Η νέα Διαχείριση Ωρομέτρησης Προσωπικού των POS εφαρμογών, που περιλαμβάνει το Ιστορικό Ωρομέτρησης, το Παρουσιολόγιο και τις Πληρωμές, παρακολουθεί και επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία χρονοπαρουσίας του προσωπικού και δίνει την πιο ασφαλή εικόνα!

Η νέα διαχείριση συνεργάζεται με ένα από τα πιο αξιόπιστα βιομετρικά συστήματα ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης και δημιουργεί ένα ισχυρό εργαλείο ωρομέτρησης στην καλύτερη τιμή της αγοράς που εξασφαλίζει οικονομία χρόνου αλλά και χρήματος στον επιχειρηματία!
Το σύστημα ωρομέτρησης A300 διαθέτει νέας γενιάς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, η επιβεβαίωση ταυτότητας εργαζομένου μπορεί να γίνει επιπλέον με κωδικό πρόσβασης ή με τη χρήση κάρτας, ενώ ο συνδυασμός της με την εφαρμογή της Megasoft εξασφαλίζει μία τέλεια λύση ωρομέτρησης προσωπικού σε κάθε επιχείρηση.

Ιστορικό Ωρομετρητή

Στην εφαρμογή PRISMA Win Pos Manager καταγράφεται όλο το Ιστορικό της Ωρομέτρησης και μπορείτε να δείτε την ακριβή ημερομηνία και ώρα προσέλευσης και αποχώρησης κάθε εργαζόμενου.  

orometrhthts

Παρουσιολόγιο 

Η διαχείριση Παρουσιολογίου σας επιτρέπει να επιλέγετε τους εργαζόμενους που επιθυμείτε και ορίζοντας το χρονικό διάστημα να δείτε το check in και το check out, το σύνολο των ωρών που έχουν εργαστεί, το κόστος ανά ώρα για κάθε εργαζόμενο, το σύνολο του μισθού που θα πρέπει να τους καταβληθεί, τυχόν προκαταβολές που έχουν λάβει και το υπόλοιπό τους. 

parousiologio

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι