Τα Νέα της Megasoft

Οι αυριανοί επαγγελματίες εκπαιδεύονται στις εφαρμογές PRISMA Win!

Ολοκληρώθηκε το ακαδημαϊκό έτος για τους σπουδαστές του τομέα αισθητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που για πρώτη φορά φέτος διδάχτηκαν την εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win® Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει η Megasoft με το ΙΕΚ.

Το μάθημα ήταν εργαστηριακό και οι σπουδαστές του 4ου εξαμήνου είχαν την ευκαιρία, εκτός από το να μάθουν, να δημιουργήσουν το δικό τους κέντρο αισθητικής, να καταχωρήσουν το δικό τους πελατολόγιο και τις εργασίες τους, να πειραματιστούν με την εφαρμογή και να ανακαλύψουν πώς αυτή συμβάλλει στη σωστή οργάνωση, τον έλεγχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη των κέντρων αισθητικής. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της εταιρίας και της εφαρμογής PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση και στους τελειόφοιτους των Τμημάτων Οικονομίας και Διοίκησης και Πληροφορικής.

Είναι πολύ σημαντικό οι αυριανοί επαγγελματίες να εκπαιδεύονται στις εφαρμογές PRISMA Win® και για το λόγο αυτό στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που έχουν επιλέξει τις εφαρμογές της Megasoft για την επαγγελματική κατάρτιση των σπουδαστών τους.

 

iek-akmi

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι