Οι επαγγελματίες αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες επιλέγουν PRISMA Win!

ARTOZA 2015

Τις λύσεις της για τα αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία παρουσίασε η Megasoft στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo της Αθήνας. Οι εφαρμογές απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές για την εξειδίκευση, αλλά και για την απόλυτη κάλυψη που προσφέρουν σε όλο το κύκλωμα διαχείρισης της επιχείρησης.

Λιανικές πωλήσεις, εμπορική διαχείριση καταστήματος και υποκαταστημάτων, παραγωγή – κοστολόγηση και λογιστική διαχείριση, όλα καλύπτονται από τις εφαρμογές μηχανογράφησης PRISMA Win που συνδέονται αρμονικά και συμβάλλουν καθημερινά στην βέλτιστη λειτουργία της επιχείρησης, αλλά και στην περεταίρω ανάπτυξή της.
Για την παρουσίαση των εφαρμογών στην έκθεση χρησιμοποιήθηκαν τα αξιόπιστα συστήματα POS της POSIFLEX.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι