Τα Νέα της Megasoft

Οι επαγγελματίες της εστίασης επιλέγουν PRISMA Win!

Οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης επέλεξαν PRISMA Win, τις εξειδικευμένες εφαρμογές της Megasoft για την εστίαση, το delivery, την ασύρματη παραγγελιοληψία και το απέδειξαν έμπρακτα με το έντονο ενδιαφέρον τους στο περίπτερο της εταιρείας στα πλαίσια της έκθεσης HORECA., που φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε επισκεψιμότητα.

Cafe, bar, εστιατόρια, ψητοπωλεία, επιχειρήσεις διανομής φαγητού, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, αλλά και πολλές εμπορικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με το χώρο της εστίασης, βρήκαν στο περίπτερο της Megasoft τη λύση που έψαχναν για τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής τους, την απλοποίηση των καθημερινών απαιτητικών λειτουργιών τους και τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του δικού τους χώρου. Η Megasoft, που δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο για την εγκατάσταση των εφαρμογών της από τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο εξοπλισμό της αγοράς, χρησιμοποίησε για την παρουσίαση των εφαρμογών της στην έκθεση τα ιδιαίτερα ανθεκτικά, αδιάβροχα και ασφαλή συστήματα POS της POSIFLEX.
Όσοι επισκέπτες ζήτησαν να ενημερωθούν περαιτέρω, θα εξυπηρετηθούν άμεσα από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο!

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι