Τα Νέα της Megasoft

Previous Next

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ εκπαιδεύονται στις εφαρμογές PRISMA Win

Συνεχίζεται η συνεργασία της Megasoft με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που ξεκίνησε πριν από 3 περίπου χρόνια και αφορά την εκπαίδευση των σπουδαστών του τομέα της Αισθητικής πάνω στην εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής.

Πριν από λίγες ημέρες το ΙΕΚ ΑΚΜΗ οργάνωσε στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα ημερίδες ενημέρωσης για τα τμήματα των τελειόφοιτων σπουδαστών του στις οποίες συμμετείχε η Megasoft και παρουσίασε στους σπουδαστές, που πολύ σύντομα ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στο χώρο, τον τρόπο που οι εφαρμογές PRISMA Win συμβάλλουν στην οργάνωση, στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη του κάθε επαγγελματία που τις επιλέγει. Στην παρουσίαση αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής, όπως:
• η διαχείριση Reception όπου καταγράφονται αυτόματα όλες οι εργασίες της ημέρας ανά ραντεβού Πελάτη και ανά αισθητικό,
• η διαχείριση Πελατών με ανάλυση σώματος και προσώπου, αλλά και ιατρικού ιστορικού, καταγραφή των επισκέψεών του πελάτη, καθώς και του υπολοίπου των επισκέψεών του
• οι διαχειρίσεις μαζικής αποστολής SMS και E-mail που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της επιχείρησης και στη συνεχή επαφή με τον πελάτη για την πραγματοποίηση προωθητικών ενεργειών
και πολλές ακόμα δυνατότητες...

 Όλοι οι απόφοιτοι της σχολής στον τομέα της αισθητικής που εκπαιδεύονται και ολοκληρώνουν τις σπουδές τους λαμβάνουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης πάνω στην εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής που τους δίνει ένα ουσιαστικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι