Τιμολόγηση επί αυτοκίνητου για τη διακίνηση πετρελαίου θέρμανσης

Ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης για τη διανομή καυσίμων!

Με ευκολία και ακρίβεια ξεκινάει στις 15 Οκτωβρίου η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για τους επαγγελματίες – πελάτες της Megasoft που διαθέτουν την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη λύση μηχανογράφησης της εταιρείας για τον κλάδο αυτό.

Με την εφαρμογή PRISMA Win Live, οι διανομείς έχουν πρόσβαση μέσω του tablet ή του smartphone τους σε πληροφορίες και λειτουργίες της εμπορικής τους διαχείρισης PRISMA Win Υγρά Καύσιμα, ώστε να αναζητούν και να προβάλλουν πληροφορίες για τους Πελάτες, τους Προμηθευτές και τα είδη της αποθήκης τους, καθώς και να εκτελούν εισπράξεις, απογραφές, παραγγελίες και φορητή τιμολόγηση. Παράλληλα, μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη για ταχύτητα στην επικοινωνία, ενώ η εύρεση της διεύθυνσης του πελάτη γίνεται γρήγορα μέσα από την εφαρμογή με άμεση πρόσβαση στην καρτέλα του και στους χάρτες. Η εφαρμογή συνδέεται με φορητό εκτυπωτή μέσω bleutooth για την έκδοση του παραστατικού στον χώρο του πελάτη και με αναφορά του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής στο παραστατικό!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι