Τα Νέα της Megasoft

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της Megasoft στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις της Megasoft, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή συνεργατών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν την Ημερίδα «Νέα προϊόντα & καινοτόμες λύσεις!» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου. Οι συνεργάτες που συμμετείχαν στην Ημερίδα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -μεταξύ άλλων -την επίσημη πρεμιέρα του νέου προϊόντος της Megasoft: του PRISMA Win® Point Of Sale που αποτελεί τη νέα αξιόπιστη και ιδανική λύση της εταιρείας για την Εντατική Λιανική!

Η νέα εφαρμογή κέρδισε της εντυπώσεις και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Microsoft και η MRS Electronics, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Channel Partner. Παράλληλα, στο υποκατάστημα της Megasoft στον Εύοσμο πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια στις 2, 3 και 4 Οκτωβρίου. Το παρόν έδωσαν πολλοί συνεργάτες που εκπαιδεύτηκαν και κάλυψαν απορίες σε θέματα που επιθυμούσαν με προσωπικές εκπαιδεύσεις, ενώ παράλληλα συμμετείχαν ενεργά σε πωλησιακά σεμινάρια και σε ειδικές συναντήσεις αμφίδρομης επικοινωνίας.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι