Τα Νέα της Megasoft

Previous Next

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τις POS εφαρμογές

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τους συνεργάτες μας που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια για το Level 1 και το Level 2 των POS εφαρμογών.

 

Το σεμινάριο, που ήταν διαδραστικό και πρακτικό, έδωσε την ευκαιρία στους νέους συνεργάτες να μάθουν τα πρώτα επίπεδα εγκατάστασης και παραμετροποίησης των εφαρμογών ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη πιστοποίηση και σε παλαιότερους, έμπειρους συνεργάτες μας να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους και να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο σε νέες τεχνικές και πρακτικές που προστέθηκαν στην ανανεωμένη και εμπλουτισμένη ύλη του σεμιναρίου.

Καλή επιτυχία στους συνεργάτες μας που συμμετέχουν στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι