Τα Νέα της Megasoft

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στην επαγγελματική έκθεση Παιχνιδιού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Megasoft στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση Παιχνιδιών, Βρεφικών & Εποχικών Ειδών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών & Αμαξών (Σ.Ε.Β.Π.Π.Α.) στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έκθεση προσέλκυσε το ενδιαφέρον επαγγελματιών του κλάδου από όλη την Ελλάδα οι οποίοι προσήλθαν στο περίπτερο της Megasoft και ενημερώθηκαν για την ολοκληρωμένη λύση back office και front office με τις εφαρμογές PRISMA Win® Εμπορική Διαχείριση και PRISMA Win® Point Of Sale οι οποίες καλύπτουν απόλυτα και τον χώρο αυτό. Όσοι επαγγελματίες  ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα θα καλυφθούν άμεσα από το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι