Ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά η Megasoft με τη συμμετοχή της στην 3η Food expo!

Ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά η Megasoft με τη συμμετοχή της στην 3η Food expo!

Η Megasoft, με τη συμμετοχή της στην έκθεση απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία, επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση στη μηχανογράφηση των εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, ενώ συνεχίζει δυναμικά με ενθουσιασμό και αισιοδοξία παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της αγοράς!
Στα πλαίσια της πληρέστερης διεθνούς έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας, τη Food expo, η εταιρεία παρουσίασε στους συνεργάτες και στους επισκέπτες όλες τις λύσεις και τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών και των mobile εφαρμογών που εξυπηρετούν ιδανικά τις επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων-ποτών - και όχι μόνο! Οι παρουσιάσεις των εφαρμογών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών όλες τις ημέρες της έκθεσης, ενώ τα προϊόντα PRISMA Win απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια από τους επαγγελματίες του κλάδου που είχαν την ευκαιρία στην έκθεση να τa γνωρίσουν και να πειραματιστούν με αυτά.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι