Τα Νέα της Megasoft

Επετειακή Ημερίδα της Megasoft στην Αθήνα

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συνεργατών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott στην Αθήνα, η ημερίδα που διοργάνωσε η Megasoft με θέμα «Καινοτόμες εφαρμογές & νέες τεχνολογίες για σύγχρονες επιχειρήσεις».

 

Στην ημερίδα πραγματοποιήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις νέων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, ανακοινώθηκε η εμπορική πολιτική και οι στόχοι της εταιρείας για το 2008 και παρουσιάστηκαν όλες οι νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win. Επίσης, ανακοινώθηκε η νέα σημαντική δυνατότητα αυτόματης διαχείρισης και διευθέτησης απαιτήσεων πελατών που ενσωματώθηκε σε όλες τις εμπορικές εφαρμογές και προσφέρει δυνατότητες όπως: εσωτερική οργάνωση, διευθέτηση απαιτήσεων Πελατών, διαχείριση εισερχομένων κλήσεων, τήρηση ιστορικού για κάθε πελάτη κ.α.

Στην ημερίδα έγινε μία σύντομη αναφορά σε όλες τις κινήσεις Marketing που πραγματοποίησε η Megasoft το 2007, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στις υπηρεσίες Marketing που προσφέρει η Megasoft στο Πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών της. Πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα από τους Χορηγούς για τους συμμετέχοντες ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους συνεργάτες η Megasoft πρόσφερε, μεταξύ άλλων και πολλά χρήσιμα εργαλεία που εξυπηρετούν και αυτοματοποιούν την πολύ σημαντική δουλειά, της εγκατάστασης και παραμετροποίησης των μηχανογράφων, των εταιρειών πληροφορικής.Χορηγοί της εκδήλωση ήταν οι εταιρείες, Microsoft®, Orthology και MRS Electronics ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν τα περιοδικά Channel Partner και τα newsletters Com.Today και BusinessToday.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με γεύμα που παρέθεσε η Megasoft για όλους τους συνεργάτες και με την αμοιβαία πεποίθηση, εταιρίας και συνεργατών, ότι ήταν μία πολύ επιτυχημένη συνάντηση! Την Ημερίδα κάλυψε τηλεοπτικά η τηλεόραση του ANT1.

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι