Τα Νέα της Megasoft

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Megasoft σε συνεργασία με τη Microsoft στη Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα Νέες Τεχνολογίες και λύσεις για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διοργάνωσε η Megasoft με την συνεργασία της Microsoft στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στην ημερίδα στην οποία παραβρέθηκαν κυρίως συνεργάτες της Megasoft από την θεσσαλονίκη, παρουσιάστηκαν όλες οι νέες δυνατότητες των εφαρμογών PRISMA Win, οι λύσεις της Megasoft για όλες τις κάθετες αγορές καθώς και η νέα εφαρμογή PRISMA Win® Χρώμα - Μέγεθος που καλύπτει απόλυτα την αγορά της Ένδυσης και Υπόδησης και η οποία απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

Οι εφαρμογές PRISMA Win παρουσιάστηκαν σε περιβάλλον Windows Vista και εντυπωσίασαν για μία ακόμα φορά με τις νέες τους δυνατότητες και την εξέλιξη τους. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η εφημερίδα Ημερησία.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι