Τα Νέα της Megasoft

Φορολογικό σεμινάριο από τη Megasoft

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φορολογικό Σεμινάριο για Λογιστές και Λογιστικά Γραφεία που διοργάνωσε η Megasoft την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο METROPOLITAN. Στην εκδήλωση μίλησε ο κύριος Γκλεζάκος Δημήτριος, Τμηματάρχη Διεύθυνσης Φ.Π.Α. Υπουργείου Οικονομικών για το Φ.Π.Α. στα ακίνητα και στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση της οικογένειας εφαρμογών PRISMA Win® Οικονομική Διαχείριση.

Η Megasoft παρουσίασε και μία ακόμα πρωτοπορία της! Την νέα διαχείριση PRISMA Win® Οικοδομοτεχνικά η οποία είναι ήδη διαθέσιμη και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των Οικοδομοτεχνικών Εταιριών. Οι συμμετέχοντες 200 περίπου λογιστές – φοροτεχνικοί, μεταξύ των οποίων και πολλοί πρόεδροι λογιστικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσίαση των εφαρμογών και οι περισσότεροι ζήτησαν εκτενέστερη ενημέρωση για τα λογιστικά τους γραφεία αλλά και για τους πελάτες τους. Η Megasoft θα συνεχίζει να διοργανώνει Φορολογικά Σεμινάρια σε ολόκληρη την Ελλάδα δεδομένης της μεγάλης αποδοχής των εφαρμογών PRISMA Win.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι