Δύο νέα εκπαιδευτικά ιδρύματα επιλέγουν τις εφαρμογές PRISMA Win για την εκπαίδευση των σπουδαστών τους!

Δύο νέα εκπαιδευτικά ιδρύματα προστέθηκαν στα εκπαιδευτήρια που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές PRISMA Win για την εκπαίδευση των αυριανών επαγγελματιών! Πιο συγκεκριμένα, στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας που βρίσκεται στην Κατερίνη, εγκαταστάθηκαν οι Εμπορικές και Λογιστικές εφαρμογές της Megasoft (σε 40 εργαστηριακές θέσεις) για να καλυφθούν οι ανάγκες του μαθήματος ERP I που διεξάγεται στο τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού.

Επίσης, εγκαταστάθηκε η Εμπορική διαχείριση (20 θέσεων) στο Δημόσιο ΙΕΚ Γλυφάδας, που θα διδαχτούν οι σπουδαστές στα πλαίσια του μαθήματος Σύστημα Εμπορικής Διαχείρισης.
Το μάθημα αυτό διδάσκεται στην ειδικότητα Στέλεχος Διεθνούς εμπορίου, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική στην Ελλάδα! Η Megasoft, που είναι πάντα κοντά στους σπουδαστές μέσα από τη συνεργασία της με κορυφαία εκπαιδευτήρια σε όλη την Ελλάδα, στηρίζει τα νέα παιδιά όχι μόνο με τη δωρεάν διάθεση των εφαρμογών PRISMA Win που συνοδεύεται και από πιστοποίηση της γνώσης, αλλά και με τη συχνή φιλοξενία τους στις εγκαταστάσεις της.
Με τις επισκέψεις αυτές, τους δίνεται η ευκαιρία να δουν τις συνθήκες εργασίας ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, αλλά και να συζητήσουν τις ανησυχίες τους για επαγγελματικό τους μέλλον με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι