fbpx

PRISMA Win BI: Το ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού

Μία νέα οικογένεια εφαρμογών έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των προϊόντων της Megasoft που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης.
Η οικογένεια εφαρμογών PRISMA Win BI (Business Intelligence) αντλεί δεδομένα από τις εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης, οικονομικής διαχείρισης και POS, τα συσχετίζει και δημιουργεί διορατικά και πλούσια σε πληροφορίες στατιστικά με δυνατότητα επιλογής του κατάλληλου στοιχείου (Διάγραμμα, Συγκεντρωτικός Πίνακας/Pivot, Κάρτες Δεδομένων, Μετρητές, Χάρτες ή Λίστες).

 

Τώρα, ο επιχειρηματίας μπορεί αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, να αντιληφθεί τα κρίσιμα θέματα, να αναλύσει τις τάσεις, να εκτιμήσει τους κινδύνους και να εντοπίσει τις ευκαιρίες! 

Τα δεδομένα αντλούνται και αναλύονται σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια και μέσω των BI εφαρμογών γίνονται απολύτως κατανοητά.
Οι επιχειρήσεις μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε όλους τους χειριστές δίνοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για να προσαρμόσουν την εμφάνιση οποιουδήποτε πίνακα στατιστικών.
Η εφαρμογή PRISMA Win BI οπτικοποιεί και απεικονίζει με τέτοιο τρόπο τα δεδομένα, ώστε να επιβεβαιωθούν ή να αλλάξουν σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν την πορεία της επιχείρησης.

business intelligence2

Πλεονεκτήματα
• Απλότητα και ευελιξία
• Διορατικά και πλούσια σε πληροφορίες στατιστικά
• Δυνατότητες επιλογής στην ιεράρχηση των δεδομένων και στην ταξινόμηση των αποτελεσμάτων
• Προσαρμογή οποιουδήποτε Πίνακα Στατιστικών στις διαστάσεις που επιθυμεί ο χειριστής
• Συσχετίσεις μεταξύ δεδομένων που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές εφαρμογές, τμήματα της εταιρείας, υποκαταστήματα κ.ά.
• Δυνατότητα δημιουργίας απεριόριστων αναφορών και αποτελεσμάτων

Οφέλη
• Συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, αφού προσφέρει ακριβή πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή.
• Οι απαντήσεις που χρειάζονται τα στελέχη πρώτης γραμμής βρίσκονται στη διάθεσή τους µε τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο.
• Ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα για όλα τα στελέχη μέσα από τον τρόπο που γίνεται η επεξεργασία και η συσχέτιση των δεδομένων.
• Επιτάχυνση της επιχειρηματικής αξίας με καλύτερη αξιοποίηση των πόρων.
• Ελαχιστοποίηση του επιχειρηματικού κινδύνου.
• Θέτονται οι κατάλληλοι στόχοι και σχεδιάζονται οι πιο σωστές επιχειρηματικές πρακτικές για την κατάκτησή τους.
• Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες βάσει της πληροφόρησης που προσφέρει στον επιχειρηματία

business intelligence4

 

business intelligence3

 

Δύο εφαρμογές που καλύπτουν κάθε απαίτηση!


PRISMA Win BI (Business Intelligence) Viewer
Η εφαρμογή αντλεί και επεξεργάζεται δεδομένα από τις εφαρμογές PRISMA Win (Εμπορική Διαχείριση, Λογιστική Διαχείριση, Point Of Sale) και παρέχει πλούσια σε πληροφορίες στατιστικά (Διαγράμματα, Συγκεντρωτικούς Πίνακες/Pivot, Κάρτες Δεδομένων, Μετρητές, Χάρτες ή Λίστες) σε πραγματικό χρόνο.


PRISMA Win BI (Business Intelligence) Designer
Η εφαρμογή αντλεί και επεξεργάζεται δεδομένα από τις εφαρμογές PRISMA Win (Εμπορική Διαχείριση, Λογιστική Διαχείριση, Point Of Sale) όπως ακριβώς και η εφαρμογή PRISMA Win BI Viewer, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δικά σας διαγράμματα, πίνακες κ.ά. και να ορίσετε εσείς τις πληροφορίες που επιθυμείτε να λαμβάνετε και μάλιστα χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των αποτελεσμάτων.

business intelligence1

 

Ζητήστε να μάθετε περισσσότερα για τις εφαρμογές PRISMA Win BI

 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι