Τα Νέα της Megasoft

PRISMA Win Bookstore Management: Η κορυφαία επιλογή για τα βιβλιοχαρτοπωλεία!

Η Megasoft και φέτος στην έκθεση Χαρτοσχολική!

Με νέες σημαντικές δυνατότητες η εφαρμογή PRISMA Win® Bookstore Management κέρδισε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις στην έκθεση Χαρτοσχολική και επιβεβαίωσε ότι στα 8 και πλέον έτη κυκλοφορίας της δεν είναι τυχαία η κορυφαία επιλογή των χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου του βιβλιοχαρτοπωλείου.

Στα πλαίσια της 31ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης Χαρτοσχολική που πραγματοποιήθηκε 6-9 Μαΐου στην Αθήνα εκατοντάδες επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς επίσης και ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρίας, επισκέφθηκαν το περίπτερο της Megasoft, πειραματίστηκαν με την εφαρμογή και είδαν όλες τις νέες δυνατότητες που έχει να τους προσφέρει. Η λύση της Megasoft απέσπασε τα θετικότερα σχόλια τόσο για την πλήρη εξειδίκευσή της, όσο και για τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία με τα οποία είναι σχεδιασμένη, προσφέροντας στους επαγγελματίες του κλάδου την ασφάλεια και την ταχύτητα εργασίας που χρειάζονται για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα καθημερινή λειτουργία.
Επιπλέον, η πολύ σημαντική δυνατότητα σύνδεσης με τη ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ για την αυτόματη εισαγωγή των βιβλίων και όλων των χαρακτηριστικών τους στην εφαρμογή είναι μοναδική, αφού οι βιβλιοπώλες έχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή χωρίς να χάνουν χρόνο σε καταχωρήσεις.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι