Τα Νέα της Megasoft

PRISMA Win Live! Η επιχείρησή σας παντού!

H εφαρμογή PRISMA Win Live της Megasoft εγκαθίσταται στο smartphone ή το tablet σας, σας ακολουθεί παντού και έχει διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες και τις διαχειρίσεις της εμπορικής σας εφαρμογής PRISMA Win που είναι απαραίτητες, ώστε να συνεχίσετε να επιχειρείτε κάθε στιγμή από όπου και αν βρίσκεστε!

 

 
01

Έκδοση: Viewer

Με την έκδοση viewer μπορείτε να έχετε από τη φορητή σας συσκευή πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν τους πελάτες, τους προμηθευτές και τα είδη της αποθήκης σας, να εισάγετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία τους, καθώς και να ελέγξετε τις οικονομικές υποχρεώσεις των πελατών, τη διαθεσιμότητα των ειδών κ.ά.

Έκδοση: Παραγγελίες - Εισπράξεις - Απογραφές

Εκτός από την πληροφόρηση που προσφέρει όσον αφορά τους πελάτες, τους προμηθευτές και τα είδη της αποθήκης σας όταν βρίσκεστε εκτός επιχείρησης, σας δίνει και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε βασικές λειτουργίες της εμπορικής σας διαχείρισης. Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία στο back office σε άμεση επαφή με τον πελάτη ή μαζικά στο τέλος της ημέρας να εκδώσετε μέσω φορητού Bluetooth εκτυπωτή τις αποδείξεις είσπραξης, ενώ συνδέοντας τη φορητή συσκευή σας με ασύρματο αναγνώστη laser μπορείτε να εκτελέσετε εύκολα και απλά τις απογραφές σας.

022
02

Έκδοση: Φορητή Τιμολόγηση

Συμπεριλαμβάνει όλες τις διαχειρίσεις και τις δυνατότητες των δύο προηγούμενων εκδόσεων του live και επιπλέον επιτρέπει να καταχωρήσετε παραστατικά αγοράς, να εκδώσετε συγκεντρωτικά δελτία και τιμολόγια σε εκτυπωτή, να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά, να διαχειριστείτε τις παραλαβές των ειδών σας και όλα αυτά από το smartphone ή το tablet από όπου και αν βρίσκεστε.

Οποιαδήποτε εμπορική εφαρμογή PRISMA Win και αν έχετε μπορείτε να αναζητάτε και να προβάλλετε πληροφορίες σχετικά με τους Πελάτες, τους Προμηθευτές και τα είδη της Αποθήκης σας και να εκτελείτε βασικές λειτουργίες της εμπορικής σας διαχείρισης στο tablet ή στο smartphone σας με την εφαρμογή PRISMA Win Live!

Γνωρίστε και εσείς τώρα την εφαρμογή PRISMA Win Live!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι