Τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft επέλεξε το Κρεοπωλείο Κωστόπουλος

Τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft επέλεξε το Κρεοπωλείο Κωστόπουλος, ένα από τα πιο γνωστά και πιο παλιά – κάπου μισού αιώνα – κρεοπωλεία της Πάτρας, για τη μηχανογράφησή του. Στην εταιρία Κωστόπουλος Κρέατα εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Delivery για τις λιανικές πωλήσεις, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Ν.4492/2017 για αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στις αποδείξεις λιανικής και την έκδοση μηνιαίας εκτύπωσης δελτίου αναφοράς Ζ.

Για την παρακολούθηση των χονδρικών πωλήσεων και τον συνολικό έλεγχο της επιχείρησης και της εμπορικής δραστηριότητας εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Εμπορική διαχείριση. Παράλληλα, προκειμένου η επιχείρηση  να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη των πελατών της επέλεξε τη διαχείριση PRISMA Win Loyalty card εγκαθιδρύοντας ένα πρόγραμμα συλλογής και εξαργύρωσης πόντων σε κάθε τους αγορά. Τη σχεδίαση και υλοποίηση του έργου ανέλαβε ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft στην Πάτρα  Digital World (argitis group of Companies p.c.).

Η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες και την αυτόματη ενημέρωση των ζυγιστικών, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών με τη χρήση barcοde και η εξαγωγή λεπτομερών στατιστικών πωλήσεων που δίνουν ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της επιχείρησης, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που αποκόμισε ο 3ης γενιάς ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης Νικόλαος Κωστόπουλος που ανέφερε:  

"Με το PRISMA Win Delivery καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του ν. 4492/2017, ενημερώνουμε αυτόματα τα  ζυγιστικά για κάθε αλλαγή τιμών ή νέο είδος. Με το module Loyalty Card, ανταμείβουμε τους πιστούς μας πελάτες και τους προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις και δώρα."

Τα προϊόντα του κρεοπωλείου Κωστόπουλος έρχονται στο σπίτι, στο γραφείο, ή όπου άλλου επιθυμεί ο πελάτης φρέσκα και στην υψηλότερη ποιότητα και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που διαθέτει το κρεοπωλείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kreata.eu

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι