Τα Νέα της Megasoft

PRISMA Win Point Of Sale! Η ιδανική & αξιόπιστη λύση για την Εντατική Λιανική

Με σύνθημα «Δεν αναρωτιόμαστε πως θα σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την εντατική Λιανική ; Ξέρουμε !…PRISMA Win® Point Of Sale!» η Megasoft παρουσίασε επίσημα για πρώτη φορά στο δίκτυο των συνεργατών της, τη νέα ιδανική και αξιόπιστη λύση της για την εντατική λιανική! Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Ledra Marriott της Αθήνας, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, η Megasoft, παρουσίασε στους συνεργάτες της όλα τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής που την κάνουν μοναδική!

Μετά από έρευνα και καταγραφή των αναγκών και απαιτήσεων της εντατικής Λιανικής από πραγματικές επιχειρήσεις, τη συστηματική και διεξοδική ανάλυση τους και αφού έχει προηγηθεί η λειτουργίας της εφαρμογής σε πραγματικές συνθήκες, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε την ιδανική εφαρμογή POS της αγοράς, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες της Εντατικής Λιανικής!

Με δυνατότητες όπως: Ταυτόχρονη έκδοση αποδείξεων λιανικής, ευρετήρια πελατών – εκτύπωση ετικετών αλληλογραφίας, έλεγχο υπολοίπου αποθήκης (σε σύνδεση με Backoffice), ευρετήρια ειδών, πολιτική εκπτώσεων, ποσοτικές προσφορές (Mix & Match), ζυγιζόμενα είδη, προετοιμασία για έκδοση τιμολογίου (Σε σύνδεση με Backoffice), εκτύπωση απόδειξης στο τέλος ή με κάθε πώληση, γρήγορο κλείσιμο απόδειξης, παρακολούθηση ακυρωμένων συναλλαγών, ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια, διαχείριση βαρδιών χειριστών, παρακολούθηση ταμείου, ευρετήριο – επισκόπηση συναλλαγών, δικαιώματα χειριστών κ.α. καλύπτει τις αυξημένες απαιτήσεις των σημείων πώλησης για ταχύτητα και εξυπηρέτηση μεγάλου όγκου πελατών με αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Προσαρμόζετε άψογα στην δραστηριότητα, στο μοντέλο λειτουργίας και τις διαδικασίες της κάθε επιχείρησης που το επιλέγει!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι