Πρώτες επιλογές οι λύσεις μηχανογράφησης της Megasoft για το αρτοζαχαροπλαστείο!

Τις ολοκληρωμένες της λύσεις μηχανογράφησης για τα σύγχρονα ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία παρουσίασε η Megasoft στους επαγγελματίες του κλάδου στα πλαίσια της συμμετοχής της στην Έκθεση Αρτοζα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα.

Οι εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft που έχουν εμπιστευτεί μεγάλες επιχειρήσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών τους όπως είναι οι λιανικές πωλήσεις του καταστήματος, η παρακολούθηση της εμπορικής διαχείρισης και των υποκαταστημάτων, αλλά και η διαδικασία της παραγωγής και της κοστολόγησης για τις επιχειρήσεις που παράγουν τα δικά τους είδη και δίνουν μία ενιαία λύση που λειτουργεί αρμονικά και συμβάλει καταλυτικά στην ανάπτυξη της επιχείρησης. Το περίπτερο της Megasoft επισκέφτηκαν και αρκετοί πελάτες της εταιρείας που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες δυνατότητες με τις οποίες εμπλουτίστηκαν οι εφαρμογές τους.
Έντονο ήταν και το ενδιαφέρον των επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές στο χώρο τους. Όλα τα μηνύματα αυτά θα καλυφθούν από το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών της Megasoft.

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι