Τα Νέα της Megasoft

Η εφαρμογή PRISMA Win Διαχείριση Κομμωτηρίου καλύπτει απόλυτα τα σύγχρονα κομμωτήρια, προσφέρει όλη την οργάνωση και τον έλεγχο που χρειάζονται, ενώ αφήνει στον κομμωτή όλο το χρόνο για δημιουργία!

Πρώτη επιλογή των επαγγελματιών ομορφιάς οι λύσεις της Megasoft!

Το χώρο της ομορφιάς έχουν κερδίσει οι εξειδικευμένες εφαρμογές PRISMA Win Διαχείριση Κομμωτηρίου & PRISMA Win Διαχείριση Κέντρου Αισθητικής που συνεχώς εμπλουτίζονται με νέες πρωτοποριακές δυνατότητες που καλύπτουν και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των επαγγελματιών! Έξυπνη διαχείριση reception, σωστή παρακολούθηση υπαλλήλων, ακριβής έλεγχος ταμείου, ταχύτητα και ευελιξία είναι μόνο μερικές δυνατότητες που προσφέρουν οι εφαρμογές και κάνουν τα σαλόνια ομορφιάς που τις επιλέγουν να ξεχωρίζουν!

Η Megasoft δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από την έκθεση θεσμό του κλάδου της ομορφιάς BeautyCongress που πραγματοποιήθηκε 20-22 Νοεμβρίου στην Αθήνα και κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις με την παρουσία της, συγκεντρώνοντας στο περίπτερο της, σημαντικό αριθμό επισκεπτών που ενημερώθηκαν και πειραματίστηκαν με την βοήθεια Η/Υ, πάνω στις εφαρμογές.

 

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι