fbpx

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο stand της Megasoft στην έκθεση HORECA

Ρεκόρ επισκεψιμότητας παρουσίασε το stand της  Megasoft στην έκθεση HORECA, ενώ οι λύσεις PRISMA Win για μία ακόμα φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις των επαγγελματιών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το περίπτερο της Megasoft φιλοξένησε έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών εστίασης που έψαχναν έξυπνους και αξιόπιστους τρόπους να οργανώσουν την επιχείρησή τους και να μεγιστοποιήσουν το κέρδος τους,

ενώ δυναμικό παρόν έδωσαν πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας που ήρθαν να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις και τις νέες δυνατότητες των εφαρμογών τους. Οι λύσεις της Megasoft για τον χώρο της Εστίασης, PRISMA Win Restaurant-Café και PRISMA Win Delivery - Take away εξυπηρετούν την παραγγελιοληψία (ασύρματη και τηλεφωνική) με ευκολία στη χρήση και ταχύτητα, ώστε να μεγιστοποιούν την εμπειρία πελάτη. Οι σερβιτόροι έχουν στα χέρια τους όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και ο επιχειρηματίας έχει στη διάθεσή του μια πληθώρα αναφορών και στατιστικών στοιχείων που αποτελούν τον οδηγό για σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις.

Ο κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft Α.Ε. δήλωσε:
“Έχουμε συνδέσει το όνομά μας με τον κλάδο της εστίασης και το brand PRISMA Win έχει κατακτήσει τους επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου αφού οι εξειδικευμένες εκδόσεις του, Restaurant–CaféDelivery–Take away & Mobile βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των επιχειρηματιών. Πιστεύουμε στη χώρα μας και στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον επιδεικνύουμε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην καινοτομία, να σχεδιάζουμε πρωτοποριακές εφαρμογές και να παρέχουμε στις επιχειρήσεις υπηρεσίες και εργαλεία που συμβάλλουν καταλυτικά στην εδραίωση και εξέλιξή τους. Mας ικανοποιήσαν ιδιαιτέρως τα καλά λόγια που ακούσαμε και τις 4 ημέρες από τους πελάτες μας που ήρθαν στην έκθεση, αλλά δεν εφησυχάζουμε. Δουλεύουμε με συνέπεια και κάνουμε κινήσεις για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε όλα τα τμήματά μας και τις εταιρίες του ομίλου με νέο ανθρώπινο δυναμικό και δε σταματάμε να επενδύουμε σε εξωστρέφεια, έρευνα, εκπαίδευση και ενέργειες marketing. Κάθε επιτυχία που έρχεται, είναι αποτέλεσμα κοινής – ομαδικής προσπάθειας και κοινού στόχου. Πίσω από τη Megasoft είμαστε εμείς … οι άνθρωποι, που με θέληση, πάθος, όραμα και αξίες κάνουμε τη διαφορά! "

Τους επισκέπτες που ζήτησαν να ενημερωθούν εκτενέστερα για τις εφαρμογές PRISMA Win θα καλύψει το δίκτυο συνεργατών της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο.
 • Διαβάστε επίσης

  RESTAURANT SOFTWARE

  Άρθρο: Κάντε τη διαφορά στο επιχειρείν στον κλάδο της Εστίασης. Η σημασία της μηχανογράφησης στην Εστίαση: γιατί είναι απαραίτητη.

  περισσότερα...

  code 2 48

  Είσαι προγραμματιστής και θέλεις να δουλέψεις πάνω στα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία;
  Αν γνωρίζεις Visual Studio, C#, διαθέτεις πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής και αναζητάς να ξεκινήσεις ή να συνεχίσεις την καριέρα σου σε μια κορυφαία εταιρεία πληροφορικής, στείλε μας το βιογραφικό σου....

  περισσότερα...

  quotesΑφήνουμε τους πελάτες μας να μιλάνε για εμάς! 
  Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και μάθετε πώς άλλαξαν τον τρόπο που λειτουργούν την επιχείρησή τους με τις εφαρμογές PRISMA Win.

  Περισσότερα...

  BUSINESSINTELLIGENCETo Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  updatesΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι