Το νέο σπίτι της Megasoft είναι γεγονός! Δεν είναι για εμάς, όμως, μόνο είναι και το σπίτι το δικό σας! Έχουμε ανοίξει τις πόρτες σε όλους τους συνεργάτες μας, χωρίς ουδεμία εξαίρεση, μπορούν να έρχονται εδώ, στο νέο μας χώρο, να κάνουν τις παρουσιάσεις στους πελάτες τους, να εκπαιδεύονται, να παίρνουν τεχνικές πληροφορίες και όση βοήθεια χρειάζονται και όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτό που δημιουργήσαμε... την επένδυση στην ανάπτυξη! Γιατί όλο αυτό είναι κομμάτι δικό μας, εμείς θα φέρουμε την ανάπτυξη, εμείς μπορούμε και πιστεύουμε σε αυτό!

Αθανάσιος Ντάκουλας - Διευθύνων Σύμβουλος Megasoft AE

Σε έντονα εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή συνεργατών τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της Megasoft!

Σε ένα πολύ ζεστό και ευχάριστο κλίμα και με την παρουσία πολλών συνεργατών της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου η εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της Megasoft που συνέπεσε χρονικά με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων ζωής της. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα γραφεία της εταιρείας και να γνωρίσουν τους νέους χώρους συναντήσεων, εκπαιδεύσεων, προβολών και demo, αλλά και τους χώρους όλων των τμημάτων και των λειτουργιών της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κ. Αθανάσιος Ντάκουλας απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους, απευθυνόμενος στο δίκτυο των συνεργατών δήλωσε:

«Το νέο σπίτι της Megasoft είναι γεγονός! Δεν είναι για εμάς, όμως, μόνο είναι και το σπίτι το δικό σας! Έχουμε ανοίξει τις πόρτες σε όλους τους συνεργάτες μας, χωρίς ουδεμία εξαίρεση, μπορούν να έρχονται εδώ, στο νέο μας χώρο, να κάνουν τις παρουσιάσεις στους πελάτες τους, να εκπαιδεύονται, να παίρνουν τεχνικές πληροφορίες και όση βοήθεια χρειάζονται και όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτό που δημιουργήσαμε... την επένδυση στην ανάπτυξη! Γιατί όλο αυτό είναι κομμάτι δικό μας, εμείς θα φέρουμε την ανάπτυξη, εμείς μπορούμε και πιστεύουμε σε αυτό.»
H εκδήλωση συνεχίστηκε με cocktail party και μουσική, ενώ κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με χορό και πολύ κέφι!

Φωτογραφίες από την γιορτή των εγκαινίων:

egk01

 

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι