Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Είμαι βέβαιος ότι και το 2016, όπως και το 2015, θα είναι μια ακόμη επιτυχημένη και κερδοφόρα χρονιά για την εταιρεία.

Αθανάσιος Ντάκουλας - Διευθύνων Σύμβουλος Megasoft AE

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα η Megasoft έκοψε την πίτα της!

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία όλου του ανθρώπινου δυναμικού της, η Megasoft πραγματοποίησε και φέτος την κοπή της πίτας στα γραφεία της στη Αθήνα. H εταιρεία, παρά το “ιδιαίτερο” γενικό κλίμα, συνεχίζει σταθερά την αναπτυξιακή της πορεία, εστιάζοντας πάντα στη σχεδίαση και παραγωγή καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού και στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις επιχειρήσεις που χρόνια τώρα την εμπιστεύονται. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας, στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού έκανε έναν απολογισμό της προηγούμενης επιτυχημένης για τη Megasoft χρονιάς, ευχήθηκε σε όλους ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και το 2016 θα είναι μια ακόμη επιτυχημένη και κερδοφόρα χρονιά για την εταιρεία.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι