Τα Νέα της Megasoft

Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεργατών στη Θεσσαλονίκη.

Στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, έδωσαν το παρόν Συνεργάτες από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και γενικότερα από τη βόρεια, κυρίως, Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση για το Level 1 των Εμπορικών και των POS Εφαρμογών.

Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μία σύντομη παρουσίαση από το τμήμα Marketing, ώστε να ενημερωθούν για προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιεί η εταιρεία με στόχο την τόνωση των πωλήσεων, αλλά και για το χρήσιμο προωθητικό υλικό και τα εργαλεία που δημιουργεί αποκλειστικά και μόνο για το πιστοποιημένο και εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών. Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης, ενώ αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία για το Level1 σύντομα θα ανακοινωθούν και ημερομηνίες για το level 2.

Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας για τη συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι