Τα Νέα της Megasoft

Στον αέρα από την Δευτέρα 26 Ιουνίου το νέο ραδιοφωνικό spot της Megasoft

Το concept του ραδιοφωνικού spot είναι ο “Χρόνος και το Χρήμα” που κερδίζει ο επαγγελματίας επιλέγοντας το σωστό πρόγραμμα για την επιχείρηση του που δεν είναι άλλο από το PRISMA Win® της Megasoft!

Στο, διάρκειας 35”, spot πρωταγωνιστής του οποίου είναι ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης, ακούγεται ο γνωστός ηθοποιός ως επαγγελματίας ο οποίος αφού έχει ολοκληρώσει τις δουλειές του, απολαμβάνει το τσιπουράκι του και επικοινωνεί στο κινητό του τηλέφωνο με φίλο του, επίσης επαγγελματία, επειδή δεν έχει έρθει ακόμα στην παρέα. Η καθυστέρηση οφείλετε στο ότι ο φίλος έχει εγκλωβιστεί στο γραφείο του και παιδεύεται με παραγγελίες, καρτέλες και τιμολογήσεις….Πράγματα αστεία για τον ηρώα μας αφού εκείνος χρησιμοποιεί για την επιχείρηση του το PRISMA Win και περιγράφοντας του μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής κλείνει λέγοντας ότι «Με το σωστό πρόγραμμα κερδίζεις Χρόνο και Χρήμα» Στόχος της Megasoft με την παραγωγή και προώθηση του νέου αυτού spot είναι να προβάλλει το PRISMA Win® και τα πλεονεκτήματα του μέσα από μία πολύ γνωστή, δημοφιλή και επίκαιρη φωνή και μάλιστα από ένα ραδιοφωνικό σταθμό με πολύ μεγάλη ακροαματικότητα Πανελλαδικά αυτό το διάστημα, λόγω της μετάδοσης αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου (Μουντιάλ). Συγκεκριμένα το spot θα μεταδοθεί από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 FM (Πανελλαδική Κάλυψη).

 

Χρονική Διάρκεια: Από Δευτέρα 26/06 έως Παρασκευή 28/07

Ώρες Μετάδοσης: 8:30 – 13:30 – 15:30 – 17:30 – 20:30 – 21:30

Σύνολο Μεταδόσεων Ιουνίου – Ιουλίου : 150 spot

 

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η επιλογή του ραδιοφωνικού σταθμού δεν είναι τυχαία, αλλά έγινε με σκοπό να ακουστεί η Megasoft και το PRISMA Win® σε όλη την Ελλάδα για την προβολή της Εταιρείας άλλα και την ενίσχυση του Πανελλαδικού μας Δικτύου!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι