Τα Νέα της Megasoft

Στον αέρα από τον Φεβρουάριο τα δύο νέα ραδιοφωνικά spot

Δύο νέα ραδιοφωνικά σποτ για την προβολή και προώθηση των εφαρμογών PRISMA Win παρουσίασε η Megasoft θέλοντας να ενισχύσει την διαφημιστική της καμπάνια.
Τα σποτ είναι ήδη στον αέρα από τις αρχές Φεβρουαρίου σε σταθμούς με υψηλή ακροαματικότητα.

Και τα δύο διαφημιστικά μηνύματα εκφράζουν την οργάνωση που προσφέρουν οι εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft στην εμπορική και οικονομική διαχείριση κάθε επιχείρησης, απολαμβάνοντας γρήγορη, άμεση και αποτελεσματική Υποστήριξη!
Σημαντικό ρόλο στην ξεχωριστή αυτή επικοινωνία, έπαιξε και η εκφώνηση των σποτ από τον δημοφιλή ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη.
Η εταιρεία θα συνεχίσει το επικοινωνιακό της πρόγραμμα και με καταχωρήσεις στον Τύπο.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι