Τα Νέα της Megasoft

Στον αέρα το νέο τηλεοπτικό τηλεοπτικό spot της Megasoft

Η παραγωγή του τηλεοπτικού μηνύματος(TVC) διάρκειας 11" έχει γίνει εξολοκλήρου με 3D animation δεδομένου ότι το προϊόν είναι λογισμικό και το concept βασίζεται σε σαφή περιγραφή του προϊόντος.

Τα μηνύματα που εμφανίζονται εκτός από τα λογότυπα Megasoft και PRISMA Win είναι τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών PRISMA Win όπως ευελιξία, απόδοση, ευκολία χειρισμού ενώ στην οθόνη σταθερά εμφανίζεται ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της Megasoft που δεν είναι άλλο από την Άμεση Υποστήριξη! Την επιμέλεια του spot έχει κάνει η Plus Communication ενώ η παραγωγή έγινε στα studio της Max Production. Παράλληλα συνεχίζεται η μετάδοση του ραδιοφωνικού spot της Megasoft και σε νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η εταιρεία θα συνεχίσει το επικοινωνιακό της πρόγραμμα και με καταχωρήσεις στον Τύπο.

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι