Τα Νέα της Megasoft

Αναμφίβολα το 2004 ήταν μια κρίσιμη χρονιά για την αγορά της πληροφορικής δεδομένου των ανακατατάξεων που υπάρχουν στο χώρο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανοδική πορεία της Megasoft. Καθ΄όλη τη διάρκεια του 2004 θέσαμε την υποδομή για αύξηση πωλήσεων, συμμετέχοντας σε διεθνείς αλλά και κλαδικές εκθέσεις, διοργανώνοντας παρουσιάσεις- events κατά τόπους και ενισχύοντας το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων. Παράλληλα η ραγδαία εξέλιξη της οικογένειας εφαρμογών PRISMA Win, ο εμπλουτισμός της με νέα προϊόντα, καθώς και η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό με έμφαση στο Τμήμα Υποστήριξης και στο Τμήμα Ανάπτυξης, δίνουν τα εχέγγυα για ένα κερδοφόρο και δημιουργικό 2005

Αθανάσιος Ντάκουλας - Διευθύνων Σύμβουλος Megasoft AE

Συνεχής ανοδική πορεία για τη Megasoft A.Ε.

Η ανοδική πορεία της Megasoft επιβεβαιώνεται από τον αριθμό των εγκαταστάσεων που πραγματοποιήθηκαν το έτος 2004. Συγκεκριμένα, οι νέες εγκαταστάσεις των εφαρμογών PRISMA Win® και PRISMA κατά το 2004 ανήλθαν σε 1.453 έναντι 1.008 το 2003.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft κύριος Αθανάσιος Ντάκουλας δήλωσε: "Αναμφίβολα το 2004 ήταν μια κρίσιμη χρονιά για την αγορά της πληροφορικής δεδομένου των ανακατατάξεων που υπάρχουν στο χώρο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανοδική πορεία της Megasoft. Καθ΄όλη τη διάρκεια του 2004 θέσαμε την υποδομή για αύξηση πωλήσεων, συμμετέχοντας σε διεθνείς αλλά και κλαδικές εκθέσεις, διοργανώνοντας παρουσιάσεις- events κατά τόπους και ενισχύοντας το πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων. Παράλληλα η ραγδαία εξέλιξη της οικογένειας εφαρμογών PRISMA Win, ο εμπλουτισμός της με νέα προϊόντα, καθώς και η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό με έμφαση στο Τμήμα Υποστήριξης και στο Τμήμα Ανάπτυξης, δίνουν τα εχέγγυα για ένα κερδοφόρο και δημιουργικό 2005"

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι