Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε σύγχρονο Βιβλιοχαρτοπωλείο!

Τις εντυπώσεις κέρδισε η εφαρμογή PRISMA Win Bookstore Management στην έκθεση Χαρτοσχολική!

Τις ανανεωμένες της εφαρμογές PRISMA Win® Bookstore Management και PRISMA Win® Retail παρουσίασε η Megasoft στα πλαίσια της 30ης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης Χαρτοσχολική. Επαγγελματίες του κλάδου των βιβλιοχαρτοπωλείων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των εφαρμογών και να ανακαλύψουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι νέες τους δυνατότητες.

Οι εφαρμογές της Megasoft καλύπτουν απόλυτα και το χώρο των χαρτικών, σχολικών ειδών, ειδών γραφείου και αναλωσίμων και λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών που τις επιλέγουν!
Όσοι επισκέπτες ζήτησαν να ενημερωθούν περαιτέρω, θα εξυπηρετηθούν άμεσα από το εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της Megasoft σε Ελλάδα και Κύπρο!

 • Διαβάστε επίσης

  icons8 data protection filled 50Πληθαίνουν τα κρούσματα επικίνδυνων ιών και στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό να έχει εξελιχθεί και να ποικίλει από εκείνο που μπορεί να μπλοκάρει την έναρξη του υπολογιστή μέχρι και εκείνο που μπορεί να κρυπτογραφήσει αρχεία ή να ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να επιτρέψει στον χρήστη την πρόσβαση στα αρχεία του.
  περισσότερα...

  icons8 mobile order filled 50Συνδέστε την εμπορική σας εφαρμογή PRISMA Win με το e-shop σας για άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των παραγγελιών, των τιμοκαταλόγων, της διαθεσιμότητας των ειδών, των πελατών κ.ά.
  περισσότερα...

  icons8 innovation filled 50To Business Intelligence του αύριο, στην επιχείρησή σας σήμερα! Ένα ευφυές σύστημα υποστήριξης επιχειρηματικού σχεδιασμού που θα αποτελέσει καθοριστικό εργαλείο για την πορεία κάθε σύγχρονης επιχείρησης!
  περισσότερα...

  icons8 rack of lamb filled 50 2Απόλυτα προσαρμοσμένες στο Ν.4492/2017 και στις νέες υποχρεώσεις των κρεοπωλείων οι εφαρμογές PRISMA Win για υποχρεωτική η επισήμανση προέλευσης στο κρέας 
  περισσότερα...

  icons8 downloading updates filled 50Αναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι