Δίκτυο Συνεργατών

parthnersip

Η Megasoft διαθέτει και αναπτύσσει συνεχώς ένα άρτια καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο προωθεί τις εφαρμογές PRISMA Win® και προσφέρει άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών.

Με έντονη παρουσία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, το Δίκτυο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και έχει εκπαιδευτεί από τη Megasoft, έτσι ώστε να διαθέτει τις γνώσεις και την εξειδίκευση που απαιτείται στα προϊόντα PRISMA Win®.

Οσον αφορά την Κύπρο οι εφαρμογές είναι ειδικά σχεδιασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες της Κυπριακής αγοράς. Η Megasoft παρακολουθεί τα φορολογικά δρώμενα και αντιδρά έγκαιρα σε κάθε εξέλιξη που επιβάλλει αντίστοιχες μεταβολές στις εφαρμογές της, έτσι ώστε οι πελάτες της να λειτουργούν σύννομα από την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής των εκάστοτε αλλαγών, ακρίβώς όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα. Οι εφαρμογές διατίθενται σε δύο γλώσσες (ελληνικά - αγγλικά) για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να το χρησιμοποιούν σε μία από τις δύο ή και στις δύο.

Η Megasoft διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπαιδευτικά σεμινάρια συνεργατών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο πάνω στις νέες δυνατότητες των εφαρμογών, αλλά και σε νέα προϊόντα. Η συμμετοχή στα σεμινάρια για τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες είναι εντελώς δωρεάν, ενώ τους δίνεται η ευκαιρία της αμφίδρομης επικοινωνίας με την εταιρεία λόγω του περιορισμένου αριθμού συνεργατών σε κάθε ομάδα. Εκτός από συγκεκριμένες ημερομηνίες μαζικών εκπαιδεύσεων που ανακοινώνει η Megasoft, οι συνεργάτες μπορούν να ζητήσουν προσωπική εκπαίδευση οποιαδήποτε στιγμή τη χρειάζονται.

Αν θέλετε να γίνετε Συνεργάτης της Megasoft και να ενταχθείτε στο δίκτυο των αντιπροσώπων της, συμπληρώστε τη Φόρμα Συνεργασίας και ένας συνεργάτης απο το Τμήμα Χονδρικής θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι