fbpx

Ευέλικτο λογισμικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Η βασική εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης,

ιδανική για τους επαγγελματίες που αναζητούν την

πλέον αξιόπιστη και παράλληλα προσιτή λύση

μηχανογράφησης

Ευέλικτο λογισμικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Η βασική εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης,
ιδανική για τους επαγγελματίες που αναζητούν την πλέον αξιόπιστη και παράλληλα προσιτή λύση μηχανογράφησης

PRISMA Win Basic
Μικρό...αλλά τόσο δυνατό

Η ιδανική εφαρμογή για κάθε επιχείρηση που δραστηριoποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών. Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και παράλληλα προσιτή λύση μηχανογράφησης διατηρώντας την ευελιξία, την εργονομία και τις πιο σημαντικές δυνατότητες της Οικογένειας Εφαρμογών PRISMA Win. Η ταχύτητα με την οποία ο χειριστής εκτελεί τις διάφορες εργασίες στην εφαρμογή, σε συνδυασμό με την ευχρηστία της, προσφέρει εντυπωσιακή εξοικονόμηση χρόνου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε υπάλληλο της επιχείρησης.

mobile
Σύννομη λειτουργία

Σύννομη λειτουργία

Η εφαρμογή καλύπτει όλες τις φορολογικές σας υποχρεώσεις
-Ηλεκτρονική τιμολόγηση 
-Ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ 
-Σύνδεση με ψηφιακή πλατφόρμα myDATA

Εξοικονομήστε χρόνο & χρήμα

Εξοικονομήστε χρόνο & χρήμα

Οργανώνοντας τις επιχειρησιακές σας διεργασίες, αυτοματοποιώντας πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες και ελέγχοντας αποτελεσματικά κάθε τομέα της επιχείρησής σας

Επεκτασιμότητα

Επεκτασιμότητα

Όσο μικρές ή όσο μεγάλες και αν είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σας, υπάρχει το κατάλληλο Module που θα προσθέσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο ήδη ισχυρό λογισμικό σας

app screenshot

Διαχείριση συναλλασσομένων

Εύχρηστη και έξυπνη Διαχείριση Πελατών και Προμηθευτών, με καταχώρηση όλων των στοιχείων και άψογη παρακολούθηση όλων των συναλλαγών! Οργάνωση και εκτέλεση προωθητικών ενεργειών στο πελατολόγιο με ομαδική αποστολή SMS & E-mail.

 • Έλεγχος στοιχείων Πελατών/Προμηθευτών από την ΑΑΔΕ
 • Ετικέτες Πελατών/Προμηθευτών - Διευθυνσιογράφος
 • Αναζήτηση με δυνατότητα εξαγωγής αποτελεσμάτων σε excel, σε αρχείο .txt ή σε εκτυπωτή
 • Τιμοκατάλογοι πελάτη ανά είδος

Διαχείριση αποθήκης

Έξυπνη παρακολούθηση Αποθήκης που βελτιστοποιεί την οργάνωση των αγορών. Θέτει όρια ασφαλείας για τα είδη και εξασφαλίζει την ύπαρξη του σωστού αποθέματος ανά πάσα στιγμή.

 • Βασικά, πληροφοριακά και οικονομικά στοιχεία Ειδών
 • Διαχείριση Εικόνας
 • Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι ανά είδος
 • Διαχείριση Απογραφής με δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσής της από excel ή αρχεία κειμένου
 • Αυτόματες ενημερώσεις τιμοκαταλόγων προμηθευτών
 • Μαζικές ανατιμήσεις ειδών
app screenshot

Αγορές - Πωλήσεις

Εύκολη διαχείριση αγορών και παραλαβών με δυνατότητα Κοστολόγησης.

Η δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης που προσφέρει η εφαρμογή μειώνει το κόστος της επιχείρησης και εξοικονομεί χρόνο στο ανθρώπινο δυναμικό της, αποστέλλοντας τα παραστατικά με e-mail!

Έκδοση παραστατικών (τιμολόγια, αποδείξεις κ.α.)

Διαχείριση Εισπράξεων - Πληρωμών

Αποφορολόγηση ανά τύπο παραστατικού

Αυτόματη αλλαγή γραμμής είδους (Barcode)

Προαιρετική επιλογή πελάτη

Δυνατότητες σύνδεσης με Ταμειακά Συστήματα

App layout

Δωρεάν η εφαρμογή της Μισθοδοσίας με κάθε εμπορική εφαρμογή

Η διαχείριση της μισθοδοσίας και ο ορθός υπολογισμός του εργατικού κόστους είναι κρίσιμα θέματα για τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Οι συχνές αλλαγές στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, κάνουν την παρακολούθησή της ακόμα πιο απαιτητική.

Η εφαρμογή μισθοδοσίας της Megasoft έχει σχεδιαστεί, ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις της φορολογικής και της εργατικής νομοθεσίας, ενώ είναι τόσο εύχρηστη που κάθε επιχείρηση μπορεί να τη διαχειριστεί εσωτερικά με ευκολία, απλότητα και τη σιγουριά που σας δίνει η υποστήριξη της Megasoft!

Κάντε περισσότερα

diaxeirisi pwlhtwnΠλήρης παρακολούθηση και διαχείριση πωλητών με στοχοθέτηση για τα ποσοστά επί τζίρου και για τα ποσοστά επί εισπράξεων, καθώς και ποσοστό προόδου με διαφορετικά ποσοστά προμήθειας, βάσει τζίρου και εισπράξεων.

chart analysis 1Η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητα σύγκρισης των οικονομικών στοιχείων μεταξύ των περιόδων για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και αποτυπώνει την εικόνα της επιχείρησης στο χρόνο, επιτρέποντας στον επιχειρηματία να λάβει έγκαιρα τις σωστές αποφάσεις και τα απαραίτητα μέτρα για την εξέλιξη και την κερδοφορία της!
2 LITE CRMPRISMA Win lite CRM: Εσωτερική οργάνωση. Διαχείριση εισερχομένων κλήσεων & άμεση διευθέτησή τους (τιμολόγηση - προσφορές). Διαχείριση γραφείου. Πρόγραμμα ημέρας ανά χειριστή ή ομάδα χειριστών. Υπενθυμίσεις για μελλοντικές κινήσεις.
Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι