Συνεργάτης που υλοποίησε: Sidus - Καράτζαλης Παναγιώτης

"Οι εφαρμογές μας έχουν διευκολύνει αρκετά στον τρόπο με τον οποίο οι σερβιτόροι στέλνουν τις παραγγελίες τους ταχύτερα. Γνωρίζουμε ακριβώς τον λογαριασμό κάθε παρέας αναλυτικά ανά είδος και μπορούμε να βλέπουμε κάθε στιγμή τη διαθεσιμότητα των τραπεζιών, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση. Μας βοήθησαν αρκετά στο να έχουμε απόλυτο έλεγχο του συνολικού τζίρου, αλλά και κάθε σερβιτόρου ξεχωριστά..Τέλος, με τις εφαρμογές PRISMA Win μπορούμε να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα της κουζίνας, ώστε να προγραμματίζουμε ανάλογα τις παραγγελίες μας."
-Οικογένεια Καλλιαντάση-

Συνεργάτης που υλοποίησε: Mega Support

Με την εφαρμογή PRISMA Win για τις λιανικές πωλήσεις βελτιώσαμε αισθητά τον χρόνο εξυπηρέτησης των πελατών μας και επιταχύναμε την τιμολόγηση και την έκδοση των αποδείξεων στο ταμείο. Επίσης, είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία αφού έχουμε άμεση υποστήριξη όταν τη χρειαζόμαστε.

-Βασίλαρος Πάρις-

Συνεργάτης που υλοποίησε: CA SOLUTIONS - Αντωνίου Χρήστος

"Οι εφαρμογές PRISMA Win μας βοήθησαν στην οργανωση των παραγγελιών και των πωλήσεων και στη συνολική εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας, αφού με ένα κουμπί βλέπουμε ό,τι χρειαζόμαστε για τους πελάτες και τα οικονομικά τους στοιχεία"

-Ιωάννου Πάμπος-

Συνεργάτης που υλοποίησε: NewData - Παπαδημητρίου Βασίλης


Η εφαρμογή PRISMA Win είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, προσφέρει απόλυτο έλεγχο του στοκ της αποθήκης, της τιμολογιακής πολιτικής, της συνταγογράφησης των γεωργικών φαρμάκων, καθώς και της λογιστικής εικόνας της επιχείρησής μου. Η τεχνική υποστήριξη της Megasoft με βοήθησε να αξιοποιήσω στο 100% τις δυνατότητες της εφαρμογής, επιλέγοντας παραμέτρους που καλύπτουν απόλυτα τις δικές μου ανάγκες."

-Παναγιώτης Κατσιαδράμης-

Συνεργάτης που υλοποίησε: Lisys

"Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και της ταχύτητας των αποφάσεων!
Η Megasoft είναι ο συνεργάτης που κάνει τα πάντα για να μας παρέχει πληροφοριακά συστήματα που «κουμπώνουν» ακριβώς στη δουλειά μας! Αυτό όμως που μας έχει κερδίσει είναι ότι καταγράφουν και την πιο δύσκολη επιθυμία μας για να την υλοποιήσουν!!!!"

-Ιωάννης Δρίτσας-

Σελίδα 1 από 7

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι