fbpx

Case study - DesignGreen

DesignGreen

Έχοντας χαράξει μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία άνω των 20 χρόνων, η DesignGreen στη Νικήτη της Χαλκιδικής αποτελεί κορυφαία εταιρία στο σχεδιασμό έργων τοπίου.

Στον εκθεσιακό της χώρο στο Κέντρο Κήπου (Garden Center) οι επισκέπτες μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα όλων των υλικών και των καινοτόμων στοιχείων που εισάγει η εταιρία και τα οποία αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε έργου της.

Με βασικό στόχο την δημιουργία  καλαίσθητων τοπίων με τη χρήση γηγενών υλικών όπως ενδημικά φυτά, στοιχεία νερού κ.ά. και πάντα με σεβασμό στον χαρακτήρα του τοπίου, στο περιβάλλον και τη φύση η εταιρία DesignGreen δημιουργεί μοναδικές συνθέσεις που ικανοποιούν στο μέγιστο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Το εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο για να καλύψει απορίες σε θέματα φυτοπροστασίας, άρδευσης, σχεδιασμού τοπίου, εξωτερικής διακόσμησης - συντήρησης και να προτείνει λύσεις για κάθε είδους χώρο, προσωπικό ή επαγγελματικό. Πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και υλικά άριστης ποιότητας, το γραφείο DesignGreen αναλαμβάνει υπεύθυνα την εκτέλεση μεγάλων projects δίνοντας επιτυχή αποτελέσματα σε λειτουργικότητα και αισθητική.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Ανάγκη για συλλογή και καλύτερη επεξεργασία του μεγάλου όγκου δεδομένων
 • Ανταπόκριση στις νέες φορολογικές υποχρεώσεις (Mydata και ΑΑΔΕ)
 • Δυσκολία στη διαχείριση του μεγάλου αριθμού κωδικών των προϊόντων
 • Καλύτερη παρακολούθηση των αποθεμάτων και άμεση ενημέρωση για τη διαθεσιμότητά τους
 • Απουσία σημαντικών αναφορών και στατιστικών που ενημερώνουν τον υπεύθυνο για την οικονομική πορεία και εξέλιξη της επιχείρησής του

Η εφαρμογή PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση εγκαταστάθηκε στην επιχείρηση DesignGreen  και συνέβαλε στην οργάνωσή της και στον συντονισμό των καθημερινών εργασιών. Το έξυπνο κύκλωμα παρακολούθησης όλων των εμπορικών συναλλαγών από την παραγγελία έως και την τιμολόγηση ικανοποιεί στο ακέραιο τις απαιτήσεις των πελατών για ταχύτητα και άμεση εξυπηρέτηση. Παράλληλα, εγκαταστάθηκε το module: PRISMA Win Διαχείριση Barcodes που επέτρεψε στην επιχείρηση να δημιουργεί τα δικά της barcodes-ετικέτες  για τα είδη της.

Για την οργάνωση των λιανικών πωλήσεων και την άμεση εξυπηρέτηση στο ταμείο η εταιρία επέλεξε τη λύση front office PRISMA Win Retail

 • Ταχύτητα και απλότητα στη διεκπεραίωση όλων των καθημερινών εργασιών της επιχείρησης
 • Ευκολία στην τιμολόγηση και εξάλειψη λαθών
 • Αύξηση των εσόδων και μείωση των λειτουργικών δαπανών
 • Σύννομη λειτουργία της επιχείρησης με τα νέα φορολογικά δεδομένα που αφορούν mydata και Α.Α.Δ.Ε.
 • Οργάνωση της αποθήκης
 • Ενιαία λύση με ένα σύστημα για κάθε δραστηριότητα
 • Πλούσια ενημέρωση για καίρια θέματα που αφορούν τον τζίρο της επιχείρησης, το κέρδος ανά είδος, τα μη κινηθέντα είδη, τα υπόλοιπα αποθήκης κ.α.

Συνεργάτης που υλοποίησε

PC Station
Νικήτη Χαλκιδικής

Η PC Station  είναι μια σύγχρονη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων μηχανογράφησης (hardware & software) και υποστήριξης στις επιχειρήσεις.

Βρίσκεται στη Νικήτη Χαλκιδικής και είναι στελεχωμένη από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής. Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft  παρέχει στους πελάτες της όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας με τις εφαρμογές PRISMA Win εξειδικευμένα, αξιόπιστα και καινοτόμα!

PCSTATION.GR

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι