fbpx

Case study - Εμπόριο Λευκών Ειδών & Υφασμάτων Prestige Textiles

Σε έναν καλαίσθητο και άνετο χώρο που συνάδει πλήρως με την κομψή αισθητική και το "prestige" της Μυκόνου φιλοξενείται η Prestige Textiles. Πρόκειται για μια επιχείρηση με μακροχρόνια εμπειρία στο εμπόριο λευκών ειδών και υφασμάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Διαθέτει μια ευρεία γκάμα σε υφάσματα κουρτινών και επιπλώσεων, χαλιά, είδη σκίασης, μαξιλάρια, ρόλερ, ρόμαν, κουρτινόβεργες και έπιπλα που ανταποκρίνονται στα γούστα και τις απαιτήσεις κάθε νοικοκυριού αλλά και κάθε επαγγελματία.

Το έμπειρο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό της αναλαμβάνει με μεράκι και εγγυημένη ποιότητα τη διαμόρφωση κάθε χώρου παρέχοντας στους πελάτες εξατομικευμένες συμβουλές που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη φιλική διάθεση και την άρτια οργάνωση καθιστούν την επιχείρηση Prestige Textiles ως την πιο ιδανική και αξιόπιστη επιλογή των κατοίκων του νησιού.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
  • Εναρμόνιση της επιχείρησης με τις νέες φορολογικές εξελίξεις για το Mydata και τα ηλεκτρονικά βιβλία της ΑΑΔΕ
  • Έλειψη συνδυασμού, συντονισμού και ελέγχου όλων των εργασιών της επιχείρησης
  • Απουσία ενός άρτια οργανωμένου συστήματος συγκέντρωσης, επεξεργασίας και εκμετάλλευσης όλης της απαραίτητης πληροφορίας
  • Περισσότερη ενημέρωση για καίρια θέματα που αφορούν την πορεία της επιχείρησης, όπως για παράδειγμα ποια προϊόντα είναι περισσότερο "δημοφιλή" και κερδοφόρα, ποια όχι, τα συνολικά έσοδα της επιχείρησης, κ.α.

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση μια αξιόπιστη και προσιτή λύση που συνέβαλε αποτελεσματικά στην οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης. Αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο πληροφόρησης βάσει του οποίου η ιδιοκτήτρια κυρία Καφετζή Στυλιανή έχει στη διάθεσή της όλη την απαιτούμενη ενημέρωση για να υλοποιήσει τα επόμενα επιχειρηματικά της σχέδια.

  • Ταχύτητα στην διεκπεραίωση όλων των εργασιών της επιχείρησης
  • Η διαδικασία έκδοσης των παραστατικών μετατράπηκε σε μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία
  • Ασφαλής συναλλαγές, χωρίς λάθη
  • Γρήγορη και εύκολη καταχώρηση των πελατών – προμηθευτών καθώς και όλων των προϊόντων της αποθήκης
  • Εκσυγχρονισμός της επιχείρησης με την υιοθέτηση της σύγχρονης τεχνολογίας  
  • Άψογη εξυπηρέτηση των πελατών με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης!

Συνεργάτης που υλοποίησε

e-Komvos - Παρασκευάς Ελευθέριος
Τήνος

Μηχανογράφηση επιχειρήσεων, εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων σε κάθετες αγορές, σύγχρονα ταμειακά συστήματα, μεγάλες εγκαταστάσεις ασύρματων & ενσύρματων δικτύων υπολογιστών είναι μερικές από τις δραστηριότητες της κομβος πληροφορικη. Υποστηρίζει σημαντικές επιχειρήσεις της Τήνου, της Μυκόνου και της Σύρου με εξειδίκευση τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στον κλάδο της εστίασης.

e-Komvos

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι