fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Αυτή τη σεζόν ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με οργάνωση και έλεγχο

Παρά το διεθνές μεταβαλλόμενο περιβάλλον και τις συνεχείς προκλήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, δεν παύουμε να αναζητούμε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έτσι, συνεχίζουμε να προτιμούμε τους χώρους εστίασης για να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε από την απαιτητική καθημερινότητα. Η προτίμησή αυτή, ιδιαίτερα αυτή την άνοιξη, έχει προκαλέσει εντυπωσιακό άνοιγμα στη συγκεκριμένη αγορά και κατ’επέκταση αύξηση του ανταγωνισμού της. Οι επιχειρηματίες βρίσκονται σε έναν συνεχή αγώνα αναζήτησης των στοιχείων εκείνων που θα κάνουν τη διαφορά! Πόσο ιδανικό θα ήταν, λοιπόν, εάν υπήρχε μια εφαρμογή που θα είχε συγκεντρωμένες όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνονται καθημερινά στην επιχείρησή σας; Να ήταν όλα απόλυτα αυτοματοποιημένα και οργανωμένα; Δεν θα σας έλυνε τα χέρια;

Γνωρίζετε καλά ότι για να γίνει ένας πελάτης σταθερός και πιστός στην επιχείρησή σας χρειάζεται συνέπεια! Και η συνέπεια θα έρθει μόνο με την οργάνωση και την άψογη εξυπηρέτηση.

Η Megasoft έχει τη λύση που ψάχνετε. Με τις εξειδικευμένες της  εφαρμογές PRISMA Win για την εστίαση σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης, ειδικά σχεδιασμένο για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας! Εσείς με τον απόλυτο έλεγχο, τη σωστή διαχείριση του χώρου σας και την βελτίωση της συνεργασίας του προσωπικούς σας  και οι πελάτες με την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε. Απόλυτα ελκυστική και ταυτόχρονα απαραίτητη εφαρμογή.

  • Ανατρέξετε, ανά πάσα στιγμή και με μεγάλη ευκολία, στη καρτέλα των πελατών σας και δείτε τις προτιμήσεις τους
  • Καταχωρήστε τις πολλαπλές πληροφορίες που τους αφορούν όπως τηλέφωνα, διευθύνσεις αποστολής, αποδέκτες κ.τ.λ.
  • Διαχειριστείτε την αποθήκη σας και να ελέγξτε τις διαθεσιμότητες
  • Εξασφαλίστε πάντα διαθέσιμη ποσότητα των προϊόντων και των πιάτων σας. Χωρίς να περισσεύει άλλα και χωρίς να δημιουργούνται ελλείψεις.
  • Παρακολουθήστε όλα τα τραπέζια και τις αίθουσες στην οθόνη σας με πλήρη εικόνα για κάθε κατάσταση (ελεύθερα, έχουν παραγγείλει, έχουν σερβιριστεί, βρίσκονται σε αναμονή κ.τ.λ.)
  • “Τρέξτε” τις διανομές σας με τη διαχείριση για το delivery και ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για το πού βρίσκονται οι παραγγελίες, πόσα χρήματα πρέπει να παραδώσει ο διανομέας και πόσο χρόνο χρειάστηκε για την παράδοση και την επιστροφή του.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν οι λύσεις της Megasoft στον δικό σας χώρο εστίασης και να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας.

Καλέστε μας και κλείστε και εσείς ένα ραντεβού με έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας, για μια αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής μας και να σας δώσει τη λύση που χρειάζεστε.  

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Βραδιά διασκέδασης για την ομάδα της Megasoft

Η Megasoft έκοψε τη Βασιλόπιτά της σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα

International Women's Day

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι