fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Αναπτύξτε με συνέπεια την επιχείρησή σας το 2022

Αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε για να επιταχύνετε την ανάπτυξή σας το 2022;

Ένα πράγμα! Να είστε συνεπείς! 

Από τη συνέπεια μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό – επιχειρηματικό επίπεδο!

Να, λοιπόν, μερικά πράγματα στα οποία αν δείξετε συνέπεια θα δείτε σύντομα να κατακτάτε τους στόχους σας γι’ αυτή τη χρονιά.

1
Στο ξεκίνημα της ημέρας λίγος χρόνος είναι απαραίτητος για να σκεφτείτε και να τσεκάρετε τις προτεραιότητές σας, ώστε να μην «κολλήσετε» σε εργασίες που σας καθυστερούν. Αναθεωρήστε το επιχειρηματικό σας σχέδιο κάθε πρωί και κάθε βράδυ. Είναι εξίσου σημαντικό στο τέλος της ημέρας το σχέδιο να ελέγχεται και να ανανεώνεται με τις απαραίτητες αλλαγές, άλλα και με τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε αυτό καθημερινά και δε θα το πιστεύετε πόσο θετικά θα επιδράσουν αυτά τα μόλις λίγα λεπτά της ημέρας στην πορεία μιας βδομάδας, ενός μήνα και όλου του έτους τελικά.
2
Επικοινωνήστε με τους στόχους πωλήσεων την 1η ώρα που θα βρεθείτε στο γραφείο το πρωί. Θέστε έναν στόχο γι’ αυτό και φροντίστε να είστε συνεπείς κάθε μέρα. Για παράδειγμα, προγραμματίστε 5 ή 10 τηλεφωνήματα καθημερινά σε δυνητικούς υποψήφιους πελάτες ή σε υπάρχοντες το πρωί και κρατήστε ζεστή την επικοινωνία σας. Φροντίστε αυτό να γίνεται νωρίς γιατί αργότερα τα άτομα που καλείτε θα είναι απασχολημένα και πιεσμένα για τα καλά μέσα στο δικό τους επαγγελματικό και απαιτητικό ημερήσιο πρόγραμμα. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να τους προσεγγίσετε όσο είναι ακόμα ξεκούραστοι, φρέσκοι και … δεκτικοί!
3
Προσπαθήστε να σκέφτεστε θετικά και μην παραλείπετε να αναγνωρίζετε όλα αυτά που έχετε καταφέρει. Μήπως είναι περισσότερα απ’ όσα είχατε φανταστεί; Μείνετε θετικοί και θυμηθείτε να βρίσκετε τους κατάλληλους τρόπους να ευχαριστείτε τους πελάτες, την ομάδα και τους συνεργάτες σας. Η καλοσύνη λείπει σήμερα, είναι γεγονός. Όμως να ξέρετε ότι διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη δημιουργία μιας υγιούς εταιρικής κουλτούρας και ενός παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος.
4
Μην επαναπαύεστε και μην τα παρατάτε. Κρατήστε το όραμα ζωντανό με μικρά καθημερινά βήματα, ώστε να προχωράτε πάντα μπροστά! Όπου χρειάζεται ζητήστε τη συμβουλή των ανθρώπων που εκτιμάτε για την πορεία τους και εμπιστεύεστε. Κάντε έρευνα και brainstorming με την ομάδα σας. Σίγουρα κάποιες μέρες θα είναι ζόρικες και όχι τόσο πετυχημένες, όμως η αποτυχία θα πρέπει να γίνει η ώθηση για ακόμα περισσότερες προσπάθειες γνωρίζοντας τώρα τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να αλλάξει! Δείξτε συνέπεια σε αυτό!

Οι άνθρωποι συνηθίζουν να ξεκινούν τη νέα χρονιά με ένα σωρό νέες αποφάσεις και νέους στόχους, όμως γρήγορα οι καλές προθέσεις και η προσπάθεια εξαφανίζονται όταν δε βλέπουν άμεσα αποτελέσματα. Δεν είναι αυτός ο δρόμος προς την επιτυχία. Η επιτυχία προέρχεται από τη συνέπεια και την επιμονή. Με αυτά κατά νου, καλή διάθεση και δύναμη προχωράμε με μικρά και σταθερά βήματα για τα μεγάλα και λαμπρά αποτελέσματα!

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Βραδιά διασκέδασης για την ομάδα της Megasoft

Η Megasoft έκοψε τη Βασιλόπιτά της σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα

International Women's Day

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι