fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Bagno Casa Παρασκευόπουλος

Το πρόγραμμα της Megasoft είναι ο προσωπικός βοηθός μου στο θέμα της εμπορικής οργάνωσης των πελατών, των προμηθευτών και των εμπορευμάτων μου. Μου γλιτώνει πολλές ώρες άσκοπης δουλειάς, εύκολα και γρήγορα
-Παρασκευοπούλου Πωλίνα-

Η επιχείρηση

 

bagnocasa2

Η Bagno Casa Παρασκευόπουλος αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο εμπόριο πλακιδίων και ειδών υγιεινής που, για περισσότερα από 40 χρόνια προσφέρει σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, λύσεις υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η επιχείρηση βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο, επί της οδού Λιδωρικίου 11, σε έναν ολοκαίνουριο ιδιόκτητο χώρο με μοντέρνα διαρρύθμιση και άνετους εκθεσιακούς χώρους στους οποίους φιλοξενεί αξιόπιστους οίκους, τόσο της εγχώριας, όσο και της Ευρωπαϊκής αγοράς.
Οι πελάτες της επιχείρησης έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν καινοτόμα και ξεχωριστά υλικά κορυφαίας ποιότητας για το σπίτι τους με τη βοήθεια του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού που είναι άψογα καταρτισμένο και ενημερωμένο με τις νέες τάσεις και τις σύγχρονες τεχνοτροπίες. Βασικός στόχος της επιχείρησης είναι ιδιώτες και επαγγελματίες να επιτυγχάνουν τη σωστή επιλογή πλακιδίων, ειδών υγιεινής και επίπλων μπάνιου υψηλών προδιαγραφών που θα αναδείξουν κάθε χώρο τους όσο μικρός ή όσο μεγάλος και αν είναι, με διαχρονικότητα και πάνω απ’ όλα με ποιότητα. Η συνέπεια και η αξιοπιστία, τα προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών αλλά και τα υψηλά στάνταρ που έχει θέσει στην εξυπηρέτηση των πελατών της, κατατάσσουν τη Bagno Casa Παρασκευόπουλος πρώτη επιλογή στην προτίμησή τους.

 

Οι ανάγκες και η λύση

bagnocasa3Με τη διεύρυνση του πελατολογίου και της γκάμας των προϊόντων οι ανάγκες για έλεγχο και αυτοματοποίηση των διαδικασιών της επιχείρησης αυξήθηκαν σημαντικά. Έτσι, λοιπόν, ο κύριος Παρασκευόπουλος Δημήτρης προκειμένου να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τα επίπεδα της εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της επέλεξε τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft.


Συγκεκριμένα, στην εταιρία Bagno Casa Παρασκευόπουλος εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Maximum Εμπορική Διαχείριση για τον συνολικό έλεγχο και την παρακολούθηση της εμπορικής δραστηριότητας της επιχείρησης από την παραγγελία μέχρι και την τιμολόγηση. Ο επιχειρηματίας μέσω της εφαρμογής του, μπορεί να διαχειρίζεται εύκολα τους πελάτες και τους προμηθευτές του καταχωρώντας όλες τις πληροφορίες που τους αφορούν, να ενημερώνεται για τα υπόλοιπα και τις παραγγελίες τους και να διεκπεραιώνει με απλότητα όλες τις καθημερινές του εργασίες. Επιπλέον, διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη τριγωνική τιμολόγηση με δυνατότητα παρακολούθησης όχι μόνο του πελάτη αλλά και ολόκληρου του έργου.

Η εφαρμογή διαθέτει μια έξυπνη διαχείριση αποθήκης που παρακολουθεί διεξοδικά τα υπόλοιπα των ειδών θέτει όρια ασφάλειας και εξασφαλίζει πάντα την ύπαρξη του σωστού αποθέματος. Επιπρόσθετα, προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης των οικονομικών στοιχείων μεταξύ των περιόδων για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και αποτυπώνει την εικόνα της επιχείρησης στον χρόνο, επιτρέποντας στον επιχειρηματία να λάβει τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής του. Τέλος, ένα ακόμη σημαντικό της πλεονέκτημα αποτελούν οι πλούσιες αναφορές και εκτυπώσεις για σημαντικά θέματα όπως ο τζίρος της επιχείρησης, τα είδη που κινούνται περισσότερο, το κέρδος που αποφέρουν και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της επιχείρησης.

Τα οφέλη

 

bagnocasa4

Η επιχείρηση Bagno Casa Παρασκευόπουλος επένδυσε στην ολοκληρωμένη λύση της Megasoft και είδε άμεσα οφέλη όπως:

• Ταχύτητα στην εκτέλεση όλων των εργασιών
• Άριστη οργάνωση και έλεγχο σε όλους τους τομείς της επιχείρησης
• Σωστή και άμεση διεκπεραίωση παραγγελιών
• Αξιόπιστες και ασφαλείς συναλλαγές χωρίς λάθη
• Πλούσιες αναφορές για τις πωλήσεις και τα best selling είδη
• Σαφή εικόνα για τις χρηματοοικονομικές ροές της επιχείρησης
• Σταθερή αναπτυξιακή πορεία
• Αναβάθμιση του προφίλ της επιχείρησης με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας
• Ευχαριστημένους πελάτες που επιστέφουν!

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι