fbpx

Case study - Bootleg Athens

Συνεργάτης που υλοποίησε: Mega Support

To meeting place του Χολαργού, το all day cafe-bar Bootleg, εμπιστεύτηκε τη μηχανογράφησή του στη Mega Support και επέλεξε τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft.

 Στην Αμερική του 1920, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, θα ταξιδέψουν όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας το all day cafe-bar Bootleg στον Χολαργό. Σε έναν Industrial art χώρο που θυμίζει loft, στεγάζεται μια επιβλητική μπάρα με εντυπωσιακά πλούσια και ποιοτική κάβα και εμπνευσμένα signature cocktails, που μπορούν οι πιστοί θαμώνες του bar να απολαύσουν συνοδεία soul, funk, swing και jazz μουσικής.

bootleg barΟι ανάγκες

Έχοντας σαν κύρια φιλοσοφία το να προσφέρει μια καθ' όλα ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες του, ο ιδιοκτήτης του Bootleg, κύριος Γιώργος Καφεντζής, εξασφάλισε ένα ειδυλιακό περιβάλλον, με βιομηχανική διακόσμηση, εξαιρετικά ποτά, γευστικά πιάτα και κυρίως άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση από το πάντα φιλικό προσωπικό. Σε αυτό συνέβαλλε καθοριστικά η επιλογή των εφαρμογών PRISMA Win cafe-restaurant και PRISMA Win Mobile android της Megasoft για την ασύρματη παραγγελιοληψία, καλύπτοντας απόλυτα την ανάγκη για γρήγορη και χωρίς λάθη λήψη και εκτέλεση των παραγγελιών.
Στα 6 android pda έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή PRISMA Win Mobile και έτσι οι σερβιτόροι λαμβάνουν και στέλνουν με τη μέγιστη ταχύτητα τις παραγγελίες στο bar σημειώνοντας τις εκάστοτε προτιμήσεις ή παρατηρήσεις του πελάτη, ώστε να ξεκινήσει η ετοιμασία τους. Η εφαρμογή PRISMA Win για την εστίαση έχει εγκατασταθεί σε pos σύστημα με οθόνη αφής για πλήρη απεικόνιση της αίθουσας, των τραπεζιών και των κρατήσεων, για σωστη παρακολούθηση ταμείου, βαρδιών και αναλώσεων και διαχειρίζεται προσφορές τύπου happy hour, προσαρμόζοντας για συγκεκριμένες μέρες ή ώρες τους τιμοκαταλόγους των ειδών, δυνατότητα που θα βρει εφαρμογή στο καθημερινό after office hours που υιοθετεί το Bootleg για τους after office θαμώνες του. 

 

Τα οφέλη8

Οι εφαρμογές PRISMA Win συνάδουν πλήρως με τη φιλοσοφία και τους στόχους του Bootleg Athens και τους εξυπηρετούν στο ακέραιο επιτυγχάνοντας:

-άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη
-εξάληψη λαθών κατά την καταχώρηση παραγγελιών
-αύξηση στην ταχύτητα εξυπηρέτησης
-απλοποίηση των διαδικασιών
-καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων
-ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα ακριβή και μετρήσιμα αποτελέσματα που δίνει η εφαρμογή και πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα
-οργάνωση και καλύτερο προγραμματισμό του προσωπικού (σερβιτόροι, barmen, baristas, κτλ)
-έλεγχο του ταμείου
-ακόμα πιο χαρούμενους και πιστούς πελάτες!

 

 

Ο πελάτης

logo2

Bootlegging (μπουτλεγκιν), στην αμερικανική ιστορία, είναι η παράνομη διακίνηση αλκοόλ που παραβιάζει τους νομικούς περιορισμούς στην παρασκευή, την πώληση η την μεταφορά του. Σε έναν industrial χώρο με χαμηλό φωτισμό, προσεγμένες μουσικές το Bootleg αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το βραδινό ποτό, τον πρωινό καφέ ή το lanch break.                                                         

Περισσότερα...

                                                      

Ο συνεργάτης

Mega Support

H Mega Support είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων με μακρόχρονη πορεία στον χώρο της πληροφορικής και ξεχωρίζει για τη συνεχή έρευνα και την παροχή καινοτόμων τεχνολογιών αιχμής. Με τις λύσεις software και hardware που παρέχουμε ως εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Megasoft, καλύπτουμε τις μηχανογραφικές ανάγκες των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

Περισσότερα...

 

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι