fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Αγγελάτος χρώματα

Συνεργάτης που υλοποίησε: Αιχμή Πληροφορική

Τα τεχνικά πολυκαταστήματα Αγγελάτος επέλεξαν PRISMA Win για τα 4 καταστήματα σε Πετρούπολη, Ίλιον και Περιστέρι!

Η εμπορική εφαρμογή PRISMA Win Maximum αποτελεί πρώτη επιλογή για τα καταστήματα Χρωμάτων, εργαλείων, σιδηρικών και δομικών υλικών και προσφέρει δυνατότητες όπως η δέσμευση ποσότητας χρωμάτων για χρήση σε φασματογράφους και μηχανές ανάμειξης, η διαχείριση σετ ειδών, οι ομαδικές ανατιμήσεις τιμοκαταλόγων, οι πολλαπλές μονάδες μέτρησης, η παρακολούθηση έργων και λογαριασμών πελατών χονδρικής (εργολάβων κατασκευαστών κ.ά.), η τριγωνική τιμολόγηση κ.ά.

 

DSC 0017Με 50 χρόνια εμπειρίας, σταθερές και ισχυρές συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου και με πελατοκεντρικό προσανατολισμό η επιχείρηση του κυρίου Αγγελάτου πρωτοστατεί, δικαίως, στον χώρο του χρωματοπωλείου και αποτελεί πρώτη επιλογή για τους επαγγελματίες & ιδιώτες που αναζητούν εξειδικευμένες και ποιοτικές λύσεις που ξεχωρίζουν! Η επιχείρηση,προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των επαγγελματιών πελατών της και να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές, τα τελευταία χρόνια επέκτεινε το δίκτυο των καταστημάτων της. Τα 4 καταστήματα που διατηρεί σήμερα, κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη υιοθέτησης ενός ολοκληρωμένου συστήματος μηχανογράφησης για άψογη οργάνωση, έλεγχο και άμεση πληροφόρηση.  

Πιο συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις της επιχείρηση που έπρεπε άμεσα να καλυφθούν ήταν:
- Η παρακολούθηση χιλιάδων κωδικών αποθήκης με διαθέσιμη πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά τους, την εικόνα τους και με τη δυνατότητα τήρησης πολλαπλών τιμοκατάλογων ανά είδος.
- Η ομαδική ανατίμηση ειδών και η αυτόματη ενημέρωση ειδών από τιμοκαταλόγους προμηθευτών
- Γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη με πλήρη γνώση του ιστορικού του, των παραγγελιών του και του υπολοίπου του
- Έλεγχος των αποθεμάτων, ώστε να μπορεί να καλυφθεί η ζήτηση και προϊόντα πάντα διαθέσιμα στη σωστή ποσότητα.
- Παρακολούθηση των αποθηκευτικών χώρων και της ενδοδιακίνησης
- Έλεγχος και παρακολούθηση όλων των καταστημάτων, των ταμείων και του προσωπικού και οργάνωση της επιχείρησης.

 

Τα οφέλη

DSC 0020

Και για τα 4 καταστήματα της επιχείρησής του ο κύριος Αγγελάτος Ιωάννης εμπιστεύτηκε τη Megasoft, επέλεξε την εμπορική της εφαρμογή PRISMA Win Maximum  και πέτυχε:

-Πληροφορία σε πραγματικό χρόνο
-Απλοποίηση των διαδικασιών
-Μείωση του λειτουργικού κόστους και επομένως δυνατότητα για άκρως ανταγωνιστικές τιμές
-Εξοικονόμηση χρόνου με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
-Καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων & ευκολία στον προγραμματισμό
-Προϊόν πάντα διαθέσιμο προς πώληση με τα όρια ασφαλείας και την πρόταση παραγγελίας που του προσφέρει η εφαρμογή
-Εκσυγχρονισμό και άψογη οργάνωση της επιχείρησης 
-Σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη με πλήρη γνώση όλων όσων τον αφορούν με μόλις λίγα κλικ (υπόλοιπα, παραγγελίες, στατιστικά κ.ά.)
-Εξαγωγή λεπτομερών στοιχείων & στατιστικών
-Ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα ακριβή και μετρήσιμα αποτελέσματα που δίνει η εφαρμογή και πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα

 

 

Ο πελάτης

My Post

Η πηγή του χρώματος...Στόχος μας είναι η ποιότητα των προϊόντων, η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, και η παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε σε κάθε κατασκευή ή ανακαίνιση. Για πάνω από 50 χρόνια, η αξιόπιστη ποιότητα των εμπορευμάτων της εταιρείας μας, οι προσιτές τιμές, το προσεγμένο service, και η τεχνική υποστήριξη, προωθούν την άριστη συνεργασία με τους πελάτες της με στόχο το αμοιβαίο συμφέρον. 

                      Περισσότερα...

                                               

Ο συνεργάτης

LOGO AIXMIS 2018

 

Η ΑΙΧΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι μια σύγχρονη εταιρεία που παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών και μία πλούσια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων. Ο επιχειρηματικός στόχος της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών της μέσω ενός μεγάλου φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε απαιτήσεις τους και καλύπτουν κάθε προσδοκία.

Περισσότερα...

 

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι