fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - BAYA

"Η απλότητα στη χρήση, το φιλικό περιβάλλον της εφαρμογής και η εξαιρετική υποστήριξη, έχουν κάνει το PRISMA Win για εμάς, έναν πολύτιμο συνεργάτη."
-Σπυρόπουλος Θανάσης-

 

H επιχείρηση

bayacatwalkΜε εμπειρία που αριθμεί περισσότερα από 25 χρόνια σε έναν κλάδο που αγαπούν και στηρίζουν με τη δυναμική τους, τα στελέχη της ελληνικής επιχείρησης ΑΦΟΙ Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ συνεχίζουν να διαγράφουν μία ανοδική πορεία στην παραγωγή ενδυμάτων εντός, αλλά και εκτός συνόρων. Με το αθλητικό lifestyle να κερδίζει πραγματικά έδαφος τα τελευταία χρόνια και το αθλητικό outfit να φοριέται σχεδόν παντού και να επιλέγεται από τις γυναίκες όλες τις ώρες της ημέρας, η εταιρεία δημιούργησε το αθλητικό brand BAYA και έδωσε στην Active & Athleisure ένδυση των Ελληνίδων μία άλλη διάσταση! Με μεράκι, έμπνευση, δημιουργικότητα και έμφαση στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, σχεδιάστηκε μία ευρεία γκάμα ενδυμάτων που περιλαμβάνει αθλητικά κολάν, τοπ, ολόσωμες αθλητικές φόρμες, ένδυση τέννις, yoga και running που κατατάσσεται στις πρώτες επιλογές γνωστών αθλητριών και fashion influencers και εξάγεται σε Αγγλία, Ελβετία, Λίβανο, Νότιο Αφρική και Ολλανδία, κερδίζοντας, πλέον, και τη διεθνή αγορά activewear. Το brand έχει παρουσία σε σημαντικά Catwalk όπως το Athens Xclusive Designers Week, που αποτελεί την επίσημη διεθνή εβδομάδα μόδας στην Ελλάδα και το MadWalk, αλλά και σε διεθνή show όπως το Pure London Show, το Athens Fashion Trade Show κ.ά.
Τα ενδύματα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα αθλητικά υφάσματα παγκοσμίως που προσφέρουν άνεση στην κίνηση και στηρίζουν το σώμα στη διάρκεια της προπόνησης. Τα BAYA πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και στο e-shop της εταιρείας baya.gr με γρήγορη παράδοση σε κάθε πόλη εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Οι ανάγκες και η λύση

baya-pure-london-showΜε ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand, χονδρικές πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα και εξαγωγές σε 5 χώρες και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δέχεται τις online παραγγελίες των πελατών λιανικής, η επιχείρηση Σπυρόπουλοι Α. Αφοί ΟΕ χρειάστηκε ένα κεντρικό σύστημα οργάνωσης και διαχείρισης όλων των τμημάτων και αυτοματοποίησης των διαδικασιών. Επέλεξε, λοιπόν, την εξειδικευμένη λύση PRISMA Win Χρώμα-μέγεθος της Megasoft που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησης ενδυμάτων. Με την εγκατάσταση της εφαρμογής συντονίστηκαν όλες οι καίριες λειτουργίες, οργανώθηκαν τα τμήματα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ο προγραμματισμός της παραγωγής και η διεκπεραίωση των παραγγελιών πελατών χονδρικής της Ελλάδας και του εξωτερικού γίνεται on time και με ακρίβεια. Η εφαρμογή για τις επιχειρήσεις ένδυσης & υπόδησης PRISMA Win Χρώμα-μέγεθος είναι ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της βιοτεχνίας ρούχων που χρειάζεται να διαχειρίζεται τα είδη της ανά χρώμα, μέγεθος και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό (σύνθεση, τύπος, σεζόν κτλ). Η παρακολούθηση της αποθήκης γίνεται εύκολα σύμφωνα με το χρωματολόγιο και το μεγεθολόγιο του κάθε προϊόντος ξεχωριστά και δίνει άμεση και ξεκάθαρη εικόνα για τα υπόλοιπα των ρούχων ανά χρώμα και ανά μέγεθος, ώστε να γίνεται σωστά η διαχείριση των παραγγελιών και να εξυπηρετούνται στο ακέραιο όλοι οι πελάτες τόσο του e-shop όσο και της χονδρικής.

 

baya fit yoga position

Η εφαρμογή προειδοποιεί για χαμηλό απόθεμα σε ένα είδος, προτείνει ποσότητα παραγγελίας σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες πωλήσεις των προηγούμενων αντίστοιχων περιόδων και συμβάλλει καθοριστικά στο σωστό forecasting της επιχείρησης. Η εποχικότητα που διακρίνει τον κλάδο της ένδυσης, επιβάλλει όσο το δυνατόν ακριβέστερες προβλέψεις στις ποσότητες που θα παραχθούν, προκειμένου να καλυφθούν οι παραγγελίες των καταστημάτων πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς. Οι πωλήσεις χονδρικής και λιανικής και όλα τα δεδομένα των κινήσεων καταγράφονται και στο τέλος κάθε σεζόν εξάγονται από την εφαρμογή χρήσιμα στατιστικά reports που δείχνουν ξεκάθαρα τις τάσεις και τις προτιμήσεις των πελατών, τα σχέδια που έγιναν ανάρπαστα, αλλά και αυτά που δεν είχαν την αναμενόμενη απήχηση. Οι αναφορές προσφέρουν αδιαμφισβήτητη πληροφορία και συμπεράσματα που βοηθούν τους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την επόμενη collection με μεγαλύτερη ακρίβεια και να παρέχουν πάντα μοναδικά ενδύματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες της σύγχρονης γυναίκας

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και τη συνολική μηχανογραφική υποστήριξη της βιοτεχνίας, ανέλαβε η εταιρεία πληροφορικής Exabit, πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

 

 

Τα οφέλη

baya-fashion-show

Η υιοθέτηση της εξειδικευμένης εφαρμογής  PRISMA Win Χρώμα-μέγεθος έδωσε στην επιχείρηση μια σειρά από οφέλη όπως:

  • ενορχήστρωση όλων των εσωτερικών διαδικασιών
  • οργάνωση και σωστό προγραμματισμό της παραγωγής
  • έλεγχο των πωλήσεων σε σύγκριση με άλλες επιλεγμένες περιόδους
  • ξεκάθαρη εικόνα των ταμειακών ροών της επιχείρησης
  • πλήρη αξιοποίηση όλων των πόρων της επιχείρησης που συμβάλλει στη συνεχή ανοδική & αναπτυξιακή της πορεία και στη σταθερή διεύρυνση του πελατολογίου
  • περισσότερο χρόνο για έμπνευση και δημιουργία των επόμενων collection

 

 

 

 

Ο πελάτης

LOGO baya

 

Από το 2001 και με εμπειρία που προέρχεται από την ενασχόλησή μας στον χώρο της μόδας εδώ και 40 χρόνια,  δημιουργούμε ξεχωριστά και ιδιαίτερα γυναικεία αθλητικά ρούχα, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην καινοτομία των υφασμάτων μας για τη μέγιστη ευελιξία και άνεση στην κίνηση. Σχεδιάζουμε βάσει των αναγκών της σύγχρονης δραστήριας γυναίκας, παντρεύοντας το casual all day wear με την αθλητική και active ένδυση.

 Περισσότερα...  
 
 

Ο συνεργάτης

exabit new copy lowres

 

Μια δυναμική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και υποστήριξης στις επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν τις  κατάλληλες εφαρμογές και τον πιο σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό. Με τις λύσεις που παρέχουμε ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win καλύπτουμε συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Περισσότερα...   
 
Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι