fbpx

Case study-Biscotti Hellas

Η Biscotti Hellas αποτελεί μια πρότυπη μονάδα παραγωγής προϊόντων Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας υψηλής ποιότητας με διαρκή παρουσία 32 χρόνων.

Η βασική γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει βουτήματα, κριτσίνια, μπισκότα, κέικ, πουράκια και βάφλες ενώ χρησιμοποιεί μόνο 100% φυσικές, αγνές πρώτες ύλες, αλεύρι ολικής άλεσης, παρθένο ελαιόλαδο και ελληνικό φρέσκο βούτυρο. Με τη μέθοδο της χειροποίητης και βιομηχανοποιημένης παραγωγής προσφέρει στους πελάτες της μια πληθώρα προϊόντων για κάθε γευστική προτίμηση. 

Η διασφάλιση των προϊόντων της λειτουργεί κάτω από τους αυστηρούς κανόνες των συστημάτων ποιότητας HACCP & ISO 20000. Κορυφαίοι ξενοδοχειακοί όμιλοι όπως το Intercontinental, το Marriott κ.ά, έχουν εμπιστευτεί τη Biscotti Hellas επιλέγοντας τα προϊόντα της.

Πρόσφατα η εταιρία επεκτάθηκε και στη λιανική πώληση με τη λειτουργία ενός ολοκαίνουριου χώρου με την επωνυμία Biscotti House Cafe Confiserie στο Χαλάνδρι.Το νέο κατάστημα φέρνει κοντά στους πελάτες καθημερινά τα λαχταριστά αλμυρά και γλυκά προϊόντα της Biscotti και τους μυεί στους πιο όμορφους και εξαιρετικής ποιότητας γευστικούς πειρασμούς. 

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Κατάργηση των χειρόγραφων τιμολογίων και μετάβαση στην ηλεκτρονική τιμολόγηση
 • Οργάνωση όλων των διαδικασιών της επιχείρησης
 • Παρακολούθηση καρτέλας πελάτη, αποθήκης και έλεγχος των υπολοίπων των ειδών (τελικού προϊόντος και πρώτων υλών)
 • Παρακολούθηση των καθημερινών υποχρεώσεων με υπενθυμίσεις για παραδόσεις, εισπράξεις, πληρωμές κτλ, ώστε να μη μένουν ανείσπρακτα υπόλοιπα και ξεχασμένες πληρωμές
 • Άμεση πληροφόρηση για καίρια θέματα όπως για τον τζίρο της επιχείρησης, το κέρδος ανά είδος, τα είδη που κινούνται περισσότερο κ.ά.
 • PRISMA Win Basic: Η βασική εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης είναι μια αξιόπιστη και παράλληλα προσιτή λύση μηχανογράφησης που συντελεί αποτελεσματικά στην οργάνωση και τον έλεγχο όλων των τμημάτων και δραστηριοτήτων της επιχείρησης. Αποτελεί μια σπουδαία πηγή πληροφόρησης βάσει της οποίας ο manager έχει στη διάθεσή του όλη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεται για να προγραμματίσει με ακρίβεια τα επόμενα επιχειρηματικά του βήματα.

 • Ταχύτητα στην εκτέλεση των καθημερινών διαδικασιών
 • Πλήρης έλεγχος όλης της επιχείρησης με μόνο λίγα κλικ 
 • Άριστη γνώση της κατάστασης των ταμειακών ροών
 • Αρμονική συνεργασία των εργαζομένων και αύξηση της αποδοτικότητάς τους
 • Οργάνωση και προγραμματισμός των καθημερινών υποχρεώσεων
 • Αναβάθμιση της εικόνας της επιχείρησης μέσα από τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών
 • Ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες, σκεπτόμενοι πάντα τον ευχαριστημένο τελικό καταναλωτή!

Συνεργάτης που υλοποίησε

Value nPrice –  Μπαμπάτσικος Λάμπρος
Αγία Παρασκευή

Μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και υποστήριξης στις επιχειρήσεις. Με τις λύσεις που διαθέτει ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft με τις εφαρμογές PRISMA Win καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες κάθε επιχείρησης

www.vnp.gr

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι