fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Captain's

Συνεργάτης που υλοποίησε: Lisys

" Τη μηχανογράφηση την υιοθετήσαμε όταν καταλάβαμε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη γιατί δε γινόταν να παρακολουθηθεί σωστά ο όγκος της δουλειάς αλλιώς. Το PRISMA Win και οι δυνατότητές του ήταν πάντα πιο μπροστά από μένα και τις ανάγκες της επιχείρησης. Σαν να είχαν προβλέψει τι θα χρειαστώ για τη λειτουργία της επιχείρησης μου και ήταν ήδη έτοιμο!"
 - Παναγιώτης Λεντωβάς -

 

Η επιχείρηση

captains interiorΤο "Captain's...Με ψωμί από το παρελθόν"... και συγκεκριμένα από το 1928, συνδυάζει και εφαρμόζει σε απόλυτη αρμονία την παράδοση και την τεχνολογική εξέλιξη σε όλα του τα προϊόντα. Ο ιστορικός φούρνος "του καπετάνιου" που ξεκίνησε στο Παγκράτι πριν από 90 χρόνια από έναν ναυτικό που διηγιόταν θαλασσινές ιστορίες στους πελάτες του, σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης και να συγκεντρώνει την προτίμηση των πελατών των Νοτίων Προαστίων.

Η ποιότητα είναι απαρέγκλιτος κανόνας του ιδιοκτήτη Παναγιώτη Λεντωβά που επιλέγει πάντα με υψηλά στάνταρ τις πρώτες ύλες, αλλά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί για την παρασκευή των προϊόντων του. Το ανοιχτό παρασκευαστήριο στο οποίο έχει άμεση οπτική πρόσβαση ο πελάτης και η τήρηση των παραδόσεων στη ζύμωση του ψωμιού με το παραδοσιακό "προζύμι του Σταυρού" κάνουν το Captain’s ξεχωριστό!
Στην Παρασκευή των αρτοποιημάτων και των γλυκισμάτων ο κύριος Λεντωβάς έχει εφαρμόσει μία σειρά από καινοτομίες, πάντα όμως σε αρμονία και με σεβασμό στις πατροπαράδοτες τεχνικές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Η γκάμα των προϊόντων του Captain's χαρακτηρίζεται από μεγάλο εύρος και την ποικιλία, με μια τεράστια παραγωγή ειδικών ψωμιών και γλυκών. Η επιχείρηση διαθέτει τμήμα κουλουροποιίας με πάνω από 40 διαφορετικούς κωδικούς, τμήμα σοκολατοποιίας, τμήμα patisserie, gelateria, τμήμα catering που εξυπηρετεί κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, ενώ διαθέτει και γωνιά café.

 

Οι ανάγκες & η λύση

captains interiorΤο Captain's είναι συνώνυμο της ποιότητας, και φροντίζει πάντα να επιλέγει με εξαιρετική προσοχή τους προμηθευτές του και τις συνεργασίες του. Με έναν τόσο μεγάλο κατάλογο παραγόμενων ειδών, με προχωρημένα συστατικά και πρωτοποριακές πρώτες ύλες, με χονδρική και λιανική πώληση και με συνεχείς αναζητήσεις για γευστικές επεκτάσεις, η ανάγκη για οργάνωση και έλεγχο του συνολικού εγχειρήματος ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη για τον επιχειρηματία, κύριο Λεντωβά.


Για την οργάνωση της λιανικής πώλησης και του delivery, αφού το Captain's διανέμει τα προϊόντα του και στο σπίτι ή το γραφείο, επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Delivery-Take away της Megasoft, που κάνει την καθημερινή παρακολούθηση και διαχείριση του ταμείου εύκολη και απλή υπόθεση, τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους πελάτες του καταστήματος. Η τιμολόγηση των ειδών και η έκδοση των αποδείξεων λιανικής, γίνεται με τη χρήση του barcode scanner που εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, ειδικά σε ώρες αιχμής. Η λήψη των τηλεφωνικών παραγγελιών για το delivery γίνεται με εξαιρετική ευκολία χάρη στην αναγνώριση κλήσεων που προσφέρει η εφαρμογή και ο χρόνος διανομής μειώνεται στο ελάχιστο μέσα από τις πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Ο επιχειρηματίας έχει ξεκάθαρη και σαφή εικόνα για την πορεία του καταστήματος, γνωρίζει ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού ποιοι είναι οι best seller κωδικοί του και για ποιους πρέπει να επαναπροσδιορίσει την παραγωγική τους, αλλάζοντας ή καταργώντας κωδικούς.

Για την παρακολούθηση των χονδρικών πωλήσεων, των αγορών των πρώτων υλών και όλου του εμπορικού κυκλώματος (πελάτες, προμηθευτές, αποθήκη, τιμολόγηση, στατιστικά στοιχεία κ.τ.λ.) επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Basic.

 

Τα οφέλη

captains bread factoryΟι εφαρμογές PRISMA Win έδωσαν στην επιχείρηση μια σειρά από οφέλη τα οποία είχαν άμεση επίδραση στην καθημερινή της λειτουργία.


• Γρήγορη έκδοση αποδείξεων στο ταμείο
• Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των παραγγελιών του delivery
• Έλεγχος και συντονισμός των διανομέων
• Άμεση γνώση για τα αποθέματα με real time monitoring
•  Σωστή οργάνωση της παραγωγής βάσει της πραγματικής ζήτησης
• Οργάνωση και συντονισμός όλων των επιμέρους τμημάτων της επιχείρησης
• Απεικόνιση των πραγματικών προτιμήσεων των πελατών και σαφής υπόδειξη των προϊόντων εκείνων που αποτελούν τη ναυαρχίδα του καταστήματος
• Χαρούμενοι και πιστοί πελάτες!

 

 

 

Ο πελάτης

captain's logo

Έχουμε ως υποχρέωση το καλύτερο αποτέλεσμα για την ποιότητα των προϊόντων μας και την ικανοποίηση των πελατών μας. 

Φροντίζουμε, για όλα τα σκευάσματα, να χρησιμοποιούνται φρέσκα και ηψηλής ποιότητας υλικά, ελληνικής παραγωγής και υποσχόμαστε στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα, καθως γνωρίζουμε οτι βρισκόμαστε καθημερινά μέσα στο σπίτι του, και μας εμπιστεύεται με την επιλογή του!

Στο «Captain’s Bakery» διαθέτουμε εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, άριστης ποιότητας και προσωπικό διαπιστευμένο και εκπαιδευμένο στη σύγχρονη αρτοποιοία και ζαχαροπλαστική.

Περισσότερα...                    
                                                                                          

Ο συνεργάτης

LISYS LOGOTYPO copy lowres


Η Lisys είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης και υποστήριξης στις επιχειρήσεις. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν την επιλογή της κατάλληλης εφαρμογής, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, καθώς επίσης την προμήθεια του πιο σύγχρονου και αξιόπιστου εξοπλισμού (hardware). 

Ως στρατηγικός συνεργάτης της Megasoft και παρέχει στους πελάτες της όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας, μέσα από τις εφαρμογές PRISMA Win εξειδικευμένα, αξιόπιστα και καινοτομικά!

Περισσότερα...
Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι