fbpx

Case study - Doc Holiday Cafe Bar

Σε έναν όμορφο και ανακαινισμένο χώρο στο Γουδί βρίσκεται το Doc Holiday, το artistic café με επιρροές από τη Δύση που αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα meeting point της πόλης. Ο εντυπωσιακός all day χώρος λειτουργεί από νωρίς το πρωί προσφέροντας εκλεκτούς καφέδες, ροφήματα και Branch και μέχρι αργά το βράδυ όπου σερβίρονται ποτά και ευφάνταστα κοκτέιλ για κάθε γούστο.

Οι καλλιτεχνικοί πίνακες στους τοίχους, τα ζεστά χρώματα του ξύλου και ο χαλαρός φωτισμός δημιουργούν μια ξεχωριστή διακόσμηση που μαγνητίζει τα βλέμματα και αποτελεί πόλο έλξης για τους εραστές της γεύσης και της τέχνης. Τους θερινούς μήνες η δροσερή και καταπράσινη αυλή του προσελκύει τους θαμώνες στο φιλόξενο περιβάλλον της και ομορφαίνει τα καλοκαιρινά τους βράδια.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Απλοποίηση της παραγγελιοληψίας
 • Ανάγκη για συντονισμό των πόστων της επιχείρησης
 • Διεξοδική παρακολούθηση των διανομών
 • Έλεγχος του ταμείου
 • Εξαγωγή αναφορών από το πρόγραμμα, ώστε να γνωρίζει ο επιχειρηματίας ανά πάσα στιγμή την πορεία της επιχείρησής του

Το Doc Holiday Café-Bar επέλεξε την ολοκληρωμένη λύση PRISMA Win Restaurant - Cafe για να οργανώσει τα πόστα με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ο συντονισμός των καθημερινών εργασιών έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Παράλληλα, η εφαρμογή συνέβαλλε στην άψογη παρακολούθηση και διεκπεραίωση των διανομών μέσω της διαχείρισης Delivery.

 • Η ευκολία, η ευελιξία και η αυτοματοποίηση στην εκτέλεση των καθημερινών εργασιών της επιχείρησης, εξοικονόμησε πολύτιμο χρόνο
 • Επιτάχυνση της παραγγελιοληψίας από το τραπέζια
 • Βελτιστοποίηση της ροής εργασίας και ακόμα καλύτερη συνεργασία του προσωπικού
 • Παράδοση παραγγελιών μέσω διανομών στην καλύτερη κατάσταση, χωρίς καθυστερήσεις
 • Γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών

Συνεργάτης που υλοποίησε

Itk-Tech
Αγία Παρασκευή

Η iTk-Tech είναι εταιρία πληροφορικής, ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών, στην πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών, δικτυακών συσκευών κ.ά.. Η εταιρία προσφέρει λύσεις σε εταιρικούς πελάτες αλλά και σε ιδιώτες, ενώ ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft διαθέτει τις εφαρμογές επιχειρησιακού λογισμικού PRISMA Win.  

ITK-TECK.GR

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι