fbpx

Case study - Εμπόριο Λευκών Ειδών & Υφασμάτων Prestige Textiles

Εμπόριο Λευκών Ειδών & Υφασμάτων Prestige Textiles

Στο Σκαλάδο της Μυκόνου βρίσκεται το κατάστημα Prestige Textiles που ξεχωρίζει για την καλαισθησία του και την απλότητά του, πλήρως εναρμονισμένο με την κομψή αισθητική και το "prestige" της Μυκόνου. Mε μακροχρόνια εμπειρία στο εμπόριο λευκών ειδών-υφασμάτων και με ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της ανταποκρίνεται πλήρως στο γούστο αλλά και στις απαιτήσεις τόσο των ιδιωτών, όσο και των επαγγελματιών.

Το έμπειρο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό της αναλαμβάνει με μεράκι και εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών τη διαμόρφωση κάθε χώρου παρέχοντας στους πελάτες λύσεις και αμέτρητες επιλογές σε υφασμάτα, χαλιά, είδη σκίασης, μαξιλάρια, ρόλερ, ρόμαν, κουρτινόβεργες αλλά και έπιπλα.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης καθιστούν την επιχείρηση Prestige Textiles ως την ιδανική και αξιόπιστη επιλογή των κατοίκων και των επιχειρήσεων του νησιού.

Οι ανάγκες
Η λύση
Τα οφέλη
 • Εναρμόνιση της επιχείρησης με τις φορολογικές υποχρεώσεις (Mydata & ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ)
 • Ανάγκη για συντονισμό και έλεγχο όλων των εργασιών της επιχείρησης
 • Απουσία ενός οργανωμένου συστήματος συγκέντρωσης, επεξεργασίας και εκμετάλλευσης όλης της απαραίτητης πληροφορίας
 • Περισσότερη ενημέρωση για καίρια θέματα που αφορούν την πορεία της επιχείρησης, όπως για παράδειγμα ποια προϊόντα είναι περισσότερο "δημοφιλή" και κερδοφόρα, ποια όχι, τα συνολικά έσοδα της επιχείρησης, κ.α.

Η Prestige Textiles βρήκε τη λύση στην εφαρμογή PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση. Η αξιόπιστη και προσιτή λύση της Megasoft συνέβαλε αποτελεσματικά στην οργάνωση όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, ενώ πλέον αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο συνεχής πληροφόρησης για την ιδιοκτήτρια κυρία Καφετζή Στυλιανή, που μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί τα επόμενα επιχειρηματικά της σχέδια με επιτυχία και ασφάλεια.

 • Ταχύτητα στην διεκπεραίωση όλων των εργασιών της επιχείρησης
 • Ευκολία στη διαδικασία έκδοσης παραστατικών
 • Ασφάλεια στις συναλλαγές και εκμηδένιση λαθών
 • Επιτάχυνση στην παράδοση έργων
 • Διεξοδική παρακολούθηση υπολοίπων πελατών, προμηθευτών & αποθήκης
 • Εκσυγχρονισμός της επιχείρησης & φορολογική συμμόρφωση
 • Άψογη εξυπηρέτηση των πελατών με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης

Συνεργάτης που υλοποίησε

κομβος πληροφορικη - Παρασκευάς Ελευθέριος
Τήνος

Μηχανογράφηση επιχειρήσεων, εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων σε κάθετες αγορές, σύγχρονα ταμειακά συστήματα, μεγάλες εγκαταστάσεις ασύρματων & ενσύρματων δικτύων υπολογιστών είναι μερικές από τις δραστηριότητες της κομβος πληροφορικη. Υποστηρίζει σημαντικές επιχειρήσεις της Τήνου, της Μυκόνου και της Σύρου με εξειδίκευση τις ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης στον κλάδο της εστίασης.

e-Komvos

Gallery

Μάθετε τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win για τη δική σας επιχείρηση

 • Διαβάστε επίσης

  pngfuel.com 4

  Επιχειρηματικότητα εν μέσω πανδημίας με δράση ως το αντίδοτο της αδράνειας!
  Σε τέτοιες περιόδους αβεβαιότητας οι επιχειρήσεις που επιβιώνουν και σημειώνουν τις ελάχιστες απώλειες είναι εκείνες που έχουν υπεύθυνες και προνοητικές ηγεσίες και ανθρώπινο δυναμικό ενωμένο με πάθος και αποφασιστικότητα.
  περισσότερα...

  truckicon

  Αδιάλλειπτη & άμεση υποστήριξη για την εφοδιαστική αλυσίδα
  Η εφοδιαστική αλυσίδα σηκώνει μεγάλο βάρος αυτήν την περίοδο, αφού εν μέσω πανδημίας ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να μείνει συνεχής.
  περισσότερα...

  messagesPRISMA Win POS Messages: Γρήγορη πληροφόρηση, επιτάχυνση στην εξυπηρέτηση
  Συγχρονίστε το προσωπικό σας και βελτιώστε την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, με την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του προσωπικού
  Περισσότερα...

  endodiakinisi iconΕνδοδιακίνηση στην POS εφαρμογή σας!
  Νέα δυνατότητα ενδοδιακίνησης στις POS εφαρμογές για να καλύφθουν οι ανάγκες επιχειρήσεων για μεταφορά ειδών από το ένα σημείο πώλησης στο άλλο
  περισσότερα...

  updateiconΑναβαθμίσεις εφαρμογών: διατηρήστε τις εφαρμογές σας ενημερωμένες και ανακαλύψτε όλες τις νέες δυνατότητες και διαχειρίσεις που έχουν προστεθεί
  περισσότερα...

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι