fbpx

Τα Νέα της Megasoft

Case study - Ερμής Express

"Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό μας χώρο αυξάνονται καθημερινά!  Απαιτείται οργάνωση- συνέπεια-ακρίβεια και άμεση ενημέρωση. Η απλή χρήση του PRISMA Win και η άμεση υποστήριξη βοηθάει να νιώθουμε ασφάλεια και να αποδίδουμε εύκολα και άμεσα κάθε μέρα"

- Κωστοπούλου Μαρία-

 

Η επιχείρηση

ermisexpress02Η ΕΡΜΗΣ ΕΞΠΡΕΣ είναι μία κορυφαία εταιρία εθνικών μεταφορών που από τη δεκαετία του '80 αποτελεί τη καλύτερη επιλογή για αποστολή κάθε είδους εμπορεύματος προς τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Με έναν ιδιόκτητο και σύγχρονο στόλο φορτηγών και ψυκτικών θαλάμων και με κύριο στόχο την μέσα σε 24 ώρες αποστολή των εμπορευμάτων από την ημέρα παραλαβής τους, ανταποκρίνεται άψογα, αξιόπιστα και με ασφάλεια σε κάθε μεταφορική ανάγκη που σχετίζεται με μεταφορές συντήρησης, ψύξης, κατάψυξης, ξηρών και συμπαγών φορτίων. Η Εταιρεία που εξειδικεύεται στις ψυγειομεταφορές, με υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης θερμοκρασιών, διαθέτει κέντρο παραλαβής και διανομής που λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα και αναλαμβάνει αποστολές καθημερινά και αυτόνομα και από την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών, ενώ προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη για όλο το μεταφορικό έργο.


Οι ανάγκες & οι λύσεις

ermisexpress01

Η επιτάχυνση όλων των εργασιών και η παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στους πελάτες της ήταν οι δύο βασικές ανάγκες που θέλησε να καλύψει η επιχείρηση για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις! Μία ενιαία μηχανογραφική λύση για τα γραφεία της ΕΡΜΗΣ ΕΞΠΡΕΣ σε Αθήνα και Νάξο ήταν απαραίτητη για την άψογη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, στην επιχείρηση εγκαταστάθηκε η εξειδικευμένη εφαρμογή PRISMA Win Εθνικές μεταφορές σε multi user 3 θέσεων και συνδέθηκαν τα γραφεία της εταιρίας με online μεταξύ τους επικοινωνία. Με τη χρήση της εφαρμογής η καταχώρηση στοιχείων, φορτωτικών και αντικαταβολών γίνεται με τη μέγιστη ταχύτητα, ενώ με τις αυτοποιημένες διαδικασίες εκμηδενίζεται η πιθανότητα χειριστικού λάθους.

Μέσω της εφαρμογής παρακολουθούνται άψογα όλες οι καθημερινές αποστολές με πλήρη εικόνα για κάθε στάδιο και έτσι η διαδικασία ενημέρωσης των πελατών για τις φορτωτικές και τις αντικαταβολές τους γίνεται άμεσα με εγκυρότητα και ασφάλεια. Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει πληροφόρηση για την αξία των φορτωτικών που έχουν κοπεί για κάθε όχημα, καθώς και για τις δαπάνες που έχουν γίνει για κάθε ένα από τα οχήματα του στόλου (το κόστος του service του, η αξία των ασφαλίστρων, των διοδίων, των καυσίμων και οποιασδήποτε άλλης δαπάνης το αφορά) και παρέχει ξεκάθαρη εικόνα αν το ισοζύγιο εσόδων - εξόδων είναι θετικό ή αρνητικό, μία πληροφορία ουσιαστική και πολύ χρήσιμη για τον επιχειρηματία μεταφορών. Οι κινήσεις των πελατών, τα οικονομικά τους στοιχεία, τα υπόλοιπά τους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες που τους αφορούν είναι στη διάθεση των χειριστών με ελάχιστα κλικ! Η πλούσια πληροφόρηση που παρέχει η εφαρμογή μέσα από έναν μεγάλο αριθμό εκτυπώσεων και στατιστικών αναφορών δίνει ξεκάθαρη και αδιαμφισβήτητη εικόνα για τις δαπάνες και τα έσοδα, συμβάλλει στην καθολική οργάνωση και τον έλεγχο της επιχείρησης και διευκολύνει τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων για μία θετική και αναπτυξιακή πορεία.

Τα οφέλη

Η επιχείρηση ΕΡΜΗΣ ΕΞΠΡΕΣ είδε άμεσα οφέλη από την υιοθέτηση της εφαρμογής και ως προς τη βελτίωση της ταχύτητας των εργασιών και ως προς την επικοινωνία μεταξύ των κεντρικών γραφείων και του υποκαταστήματος για τη διεκπεραίωση των αποστολών. Συγκεκριμένα η επιχείρηση πέτυχε:
-Ολοκληρωμένη διαχείριση και έλεγχο όλων των αποστολών σε όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί, με δυνατότητα κεντρικής εποπτείας και παρακολούθησης όλων των καθημερινών εργασιών και των σταδίων μεταφοράς
-Αύξηση στην ταχύτητα εξυπηρέτησης του πελάτη και κατ' επέκτασιν αύξηση της ικανοποίησής του
-Εκσυγχρονισμό της επιχείρησης
-Εξάληψη λαθών κατά την καταχώρηση φορτωτικών και αντικαταβολών
-Πληροφορία διαθέσιμη σε πραγματικό χρόνο
-Απλοποίηση των διαδικασιών
-Εξοικονόμηση χρόνου με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες
-Άψογη εμφάνιση των παραστατικών που εκδίδονται για τους πελάτες
-Πλήρη διαχείριση και παρακολούθηση εξόδων στόλου και οδηγών
-Εξαγωγή λεπτομερών στοιχείων & στατιστικών
-Ασφαλή συμπεράσματα μέσα από τα ακριβή και μετρήσιμα αποτελέσματα που δίνει η εφαρμογή και πιο σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματα

 

ΕΡΜΗΣ ΕΞΠΡΕΣ
Εθνικές Μεταφορές


ermisexpress03

Η εταιρεία ΕΡΜΗΣ ΕΞΠΡΕΣ ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 και έκτοτε δραστηριοποιείται στις μεταφορές συντήρησης ψύξης κατάψυξης καθώς ξηρών και συμπαγών φορτίων με προορισμό την Νάξο και Μικρές Κυκλάδες. Βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας η ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτηση για κάθε είδος με κύριο και βασικό στόχο την μέσα σε 24 ώρες αποστολή των εμπορευμάτων από την ημέρα παραλαβής τους καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Περισσότερα....

Με τη χρήση της σελίδας μας αποδέχεστε τη χρήση cookies.
Περισσότερες Πληροφορίες Ναι